A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У Чорнобаї відбувся відкритий турнір із боксу «Патріот»

Дата: 18.01.2020 17:35
Кількість переглядів: 1252

Фото без опису

 

18 січня гостинна Чорнобаївщина вкотре радо зустрічала учасників, уболівальників та гостей Відкритого турніру з боксу «ПАТРІОТ», що відбувся до Дня Соборності України.

 

Фото без опису

 

В турнірі   взяли участь 10 команд - 106 юних  спортсменів із м. Черкаси та Черкаського району,  Лубен, Світловодська, Глобино,  Золотоноші та Золотоніського району

Чорнобаївщину представляла команда "Едельвейс" під керівництвом Олександра Воробйова, керівника гуртків «Бокс» районного Центру дитячої та юнацької творчості.

 

Фото без описуФото без опису

Учасників турніру привітала перший заступник голови районної державної адміністрації  Валентина Стилик, яка    словами  Василя Симоненка : «вибирати собі вітчизну не можна, як, до речі, й матір» зазначила, що турнір проводиться до дня Соборності України ,а історичний досвід нам вкотре нагадує, що наша сила в єдності, у соборності наших дій і помислів.  Тож всіх присутніх закликала зростати фізично здоровими, морально стійкими та отримати задоволення від участі в турнірі.

 

Фото без опису

Фото без опису

 

У запеклій боротьбі юні боксери «Едельвейсу» показали такі результати:

І місце –  Холостий Денис, Гут Єгор, Голиш Сергій, Дворецький Арсен, Телятник Давід, Герасименко Поліна, Чіпа Максим, Коваленко Едуард, Донцов Андрій, Моляка Назар.

ІІ місце –  Бреус Антон, Шаповал Арсен, Коваленко Олександр та Руденко Сергій.

Переможці турніру отримали грамоти, кубки та медалі.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Турнір «Патріот», який організовано з ініціативи Олександра Воробйова, проходить із 2017 року. Тоді ж за кошти обласного бюджету (180 тис. грн) було придбано професійний  боксерський  ринг, який встановлено у спортзалі Чорнобаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, татамі, боксерські груші та форму.

Секція боксу районного Центру дитячої та юнацької творчості Чорнобаївської районної ради під керівництвом тренера Олександра Воробйова працює з 2001 року. Його вихованці – учасники турнірів різного рівня: від обласних змагань з боксу до Чемпіонату Світу. За роки роботи Олександр Трохимович підготував 12 кандидатів у майстри спорту та 4 майстри спорту у  різних вікових категоріях. Виховав Призера чемпіонату Світу (Ус Олеся) та учасника Чемпіонату Європи (Мархоцький Віталій).

 

Фото без опису

Фото без опису

Чорнобаївська райдержадміністрація висловлює щиру вдячність  спонсорам  турніру: Душейку П.Г., Почесному голові асоціації "Незалежне обєднання  сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського  району",  Ковбасюк О.А. «Смачна випічка»,  Майсюрі Т.С. ПРАТ «Чорнобай-птиця», ПП «Архстрой фасад»завдяки яким для  учасників турніру та їх тренерів було організовано гаряче харчування.

 

 

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь