A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбувся турнір з міні-футболу «Кубок пам’яті С.Д. Пхіденка» серед юнаків 2008-2009 р.н.

Дата: 03.01.2020 12:25
Кількість переглядів: 488

Вже шостий рік у Чорнобаї проводиться традиційний турнір з міні-футболу серед юнаків на «Кубок пам’яті С.Д. Пхіденка», яким ми вшановуємо пам’ять Семена Дмитровича Пхіденка – видатного жителя, Почесного громадянина Чорнобая, ініціатора будівництва районного спортивного комплексу.

 

 

На турнірі зібралися команди з м. Переяслав-Хмельницький, м. Черкаси та дві команди з смт Чорнобай, які виборювали спортивний Кубок.

 

 

До всіх присутніх з вітальним словом звернулася перший заступник голови Чорнобаївської районної державної адміністрації Валентина Борисівна Стилик: - Турнір з міні-футболу серед юнаків «Кубок Пхіденка» започаткував за свого життя Семен Дмитрович в 2007 році. З 2014 року цей турнір проводиться як «Кубок Пам’яті Семена Дмитровича Пхіденка».  З 1976 року доля пов’язала Семена Дмитровича Пхіденка з Чорнобаївським районом, де він став активним організатором фізкультурно-масової і спортивної роботи на селі, організував футбольну команду «Хлібороб», яка успішно виступала в аматорській лізі першості України. При господарстві була створена ДЮСШ. В якій були відкриті відділення з футболу та дзюдо. І це далеко не повний перелік, що зробив Семен Дмитрович для розвитку фізкультури і спорту в районі, - розповіла Валентина Борисівна та побажала командам досягти поставлених завдань, проявити спортивний азарт та показати високий рівень командної гри.

 

Також до учасників та глядачів звернулися Чорнобаївський селищний голова Алла Олексіївна Мірошниченко, олімпійський чемпіон Ігор у Токіо 1964 року, 15-разовий переможець чемпіонату України з веслування на каное, семиразовий чемпіон Радянського Союзу, триразовий чемпіон Європи, срібний призер чемпіонату світу,  заслужений майстер спорту СРСР, заслужений тренер України Андрій Іванович Хіміч та син Семена Дмитровича Пхіденка - Олександр Пхіденко.

 

Скорботною хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Семена Дмитровича Пхіденка.

 

 

В результаті турніру беззаперечну перемогу отримала команда з м. Черкаси, ІІ місце у команди «Колос» смт Чорнобай, третє місце здобула команда з  м. Переяслав-Хмельницький, четверте місце у юнаків з команди «Колосок» смт ЧорнобайКоманди були нагороджені дипломами та солодощами.

 

 

За інформацією відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь