A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Чорнобаївців привітали з наступаючими новорічними святами

Дата: 28.12.2019 13:47
Кількість переглядів: 609

28 грудня, напередодні Нового року, новорічні вітання отримували працівники управлінь та відділів райдержадміністрації, підприємств, установ та організацій району.

 

 

До присутніх з вітальним словом звернулася перший заступник голови Чорнобаївської райдержадміністрації Валентина Стилик.

 

 

– Під завісу 2019 року, можу із впевненістю сказати, що зроблено дійсно багато. Але все це вдалося зробити завдяки об’єднанню зусиль усіх гілок влади та громади. Тож сьогодні я щиро дякую всім, хто з розумінням поставився до наших пропозицій , хто виділив кошти для утримання на належному рівні закладів соціальної сфери району, проведення ремонтних робіт доріг загального користування місцевого значення та виконання інших районних програм. Сподіваюся на співпрацю і в 2020 році. Тож дякую за ще один рік плідної роботи, за ще один помітний крок уперед, який ми зробили спільно з вами. 2020 рік є роком великих змін в багатьох галузях. У новий рік ми входимо з новими сподіваннями – на позитивні зміни, на краще життя для себе, для своєї родини, для району як єдиної громади.

 

Чорнобаївців привітали з новорічними святами творчі колективи Чорнобаївського районного будинку культури та селищного будинку культури, народний аматорський фольклорний колектив «Веселі молодички» Богодухівського сільського будинку культури.

 

 

Святковий настрій всім глядачам. подарували ансамбль «Країна мрій» (керівник Тетяна Жовтова) та ансамбль «Намистечко» (керівник Валентина П’ятікова).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь