A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Дата: 28.12.2019 11:54
Кількість переглядів: 587

 

Дорогі чорнобаївці!

 

Ось і завершується 2019 рік. Ми знову перегортаємо  ще одну сторінку нашого життя, нашої історії. Дозвольте мені особисто та від імені районної державної адміністрації привітати Вас із наступаючим Новим роком та світлим святом Різдва Христового!

Ці свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового часу, нових надій і сподівань. Рік, що минає, залишив по собі помітну віху в історії нашого краю, в біографії кожного жителя нашого району. Він подарував нам чимало незабутніх хвилин, пов’язаних із новими здобутками та звершеннями, новими досягненнями та успіхами. 2019 рік для нашого району став роком реалізації планів соціально-економічного розвитку, досягнення гарних результатів і дав можливість по основних показниках зайняти в області гідне місце. А ті труднощі, які нам довелося долати, довели, що спільна праця органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, базових підприємств та  господарств, підприємців та громад району здатна вирішувати будь-які проблеми.

Хай рік прийдешній додасть усім нам нових сил, принесе нові сподівання та втілення заповітного. Хай множаться сімейним щастям, щирою любов’ю, гараздами та  достатком ваші оселі.

Нехай чарівність новорічної ночі, тайна коляди та божественні миттєвості Різдва дарують Вам життєву силу і натхнення на добрі справи, здійснення усіх задумів та сподівань, професійних досягнень та творчих  здобутків.

Нехай наступний, 2020 рік, буде стабільним та успішним, доля завжди буде прихильною до Вас і Ваших родин, а цілюще Господнє благословення обдаровує щастям і усілякими земними радощами.

 

З Новим роком! З пресвітлим Різдвом Христовим!

 

Перший заступник голови 

районної державної адміністрації 

Валентина СТИЛИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь