A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Таланти скликають друзів

Дата: 20.12.2019 16:30
Кількість переглядів: 1109

Фото без опису

 

Фото без опису

 

     Свято для творчо обдарованих дітей «Таланти скликають друзів» кожен рік об’єднує талановитих дітей Чорнобаївщини та ласкаво скликає юних друзів з різних куточків до районного центру.

    Ось і цього року в День святого Миколая відбулось свято підведення підсумків районного конкурсу « Талант року 2019».

   Конкурс «Талант року» відбувається вже  дев’ятнадцятий раз. Енергійні, цілеспрямовані випускники наших закладів освіти доводять власними здобутками та успіхами силу свого таланту та праці.

Фото без опису

   З вітальним словом до учасників свята звернулась  керівник апарату райдержадміністрації Оксана Брагінець, начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна та генеральний директор СТОВ «АГРОКО» Володимир Тарандушка.

  • Вже стало доброю традицією у День Святого Миколая вітати в цьому залі найталановитіших представників учнівської молоді Чорнобаївщини, що вкотре підтверджує, що в маленькому районі б`є джерело з великим потенціалом талановитої молоді, звернулась до юних талантів Оксана Брагінець. -  Ви надія не тільки своїх батьків, ви надія всього нашого району. Ваші досягненні – не тільки ваші. Це потенціал всієї нашої країни. Ви майбутнє нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь школи, району, області, України, її світовий авторитет.

 Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. І ми раді, що маємо талановиту молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

    Номінанти конкурсу «Талант року» отримали дипломи райдержадміністрації, відділу освіти, почесні відзнаки в 5 номінаціях, грошові винагороди  та солодощі. Під час свята   з нагоди Дня  Святого Миколая від районної державної адміністрації та депутатського корпусу районної ради отримали солодкі подарунки 212 дітей  учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил.

     Висловлюємо щиру вдячність за матеріальну підтримку спонсору свята «Таланти скликають друзів»  засновнику  СТОВ «Агроко» Ігорю Потапенку та генеральному директору СТОВ «Агроко» Володимиу  Тарандушці. Окремі слова вдячності висловлюємо благодійникам  підприємцям ФОП Павлу Томченку та ФОП  Сергію Подшибякіну за  солодкі подарунки. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Чудове передноворічне дитяче свято, яскраві виступи номінантів подарували дітям багато позитивних емоцій, створили гарний настрій і запалили вогник передчуття добрих новорічних чудес у дитячих серцях.

 

НАГОРОДЖЕНІ:

Цьогоріч почесні відзнаки – «Ніки»,  Дипломи  районної державної адміністрації та грошові винагороди отримали:

  • в номінації «Інтелект року»  - Кирпа Григорій  – учень 11 класу  Красенівського НВК, нагороджений численними   дипломами, грамотами, сертифікатами за високі досягнення у Всеукраїнських конкурсах. Переможець ІІ та ІІІ етапів олімпіад з фізики, астрономії та хімії. Переможець  обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії - І місце. Призер ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з астрономії - ІІІ місце.  
  •    в номінації «Спортсмен року»   -  Марейчева Аліна – учениця 11 класу Великобурімської ЗОШ І-ІІІ ступенів . Має нагороду  Національної федерації самбо України за І місце у Кубку України серед дівчат старшого віку з боротьби самбо; Диплом та грамоту управління  у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА   за І місце в Чемпіонаті області з дзюдо та  за І місце в відкритому чемпіонаті області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2003-2006 р.н; Грамоту Чорнобаївської РДА  за ІІІ місце в складі команди  школи у районних змаганнях з плавання на Кубок Олімпійського чемпіона А.І.Хіміча
  • в номінації «Художник  року»  - Гончарова Марічка – учениця  11 класу Чорнобаївської гімназії, вихованка Центру дитячої та юнацької творчості, володарка Диплому Міністерства освіти і науки України за І місце у Всеукраїнському конкурсі «День рослин – 2019» у категорії «Малюнок»; численних Грамот Черкаського обласного центру роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради за І місце в обласному літературно-мистецькому конкурсі «Роду криниця віща» у номінації «Родина очима художника», за І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» та  за І місце в обласному конкурсі «Збережемо первоцвіти».
  • в номінації «Вокаліст року»  -  Михновська Аміна – учениця 11 класу Лукашівського НВК. Постійний  учасник районних мистецьких заходів, обласних, Всеукраїнських конкурсів. Серед численних нагород: Диплом ІІ ступеня у Міжнародному фестивалі «Сузір’я  Орфей» в номінації «Вокал»; Диплом ІІ ступеня  у номінації «Естрадний вокал» у Всеукраїнському фестивалі- конкурсі  «Дніпро-фест-2019»; Диплом Департаменту культури Черкаської ОДА І ступеня в номінації «Естрадний вокал» у творчому проекті «Тріумф-фест 2019»; Диплом управління освіти і науки Черкаської ОДА за перемогу в обласному фестивалі-конкурсі дитячої художньої творчості «Мистецький дивокрай Черкащини -2019».

 та Ковба Олександр – учень 11 класу Чорнобаївської ЗОШ№1 Активний учасник та лауреат Міжнародних. Всеукраїнських та обласних фестивалів. Нагороджений Дипломом  IV Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості “Сузір’я моря — сонце, молодість, краса”; Дипломом за ІІ місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі “Дніпро-фест” у номінації “Джазовий вокал»; Диплом департаменту культури Черкаської ОДА І ступеня в номінації «Естрадний вокал» у творчому проекті «Тріумф-фест 2019». Дипломант ІІІ Всеукраїнського конкурсу молодих джазових виконавців Джаз-Палітра у номінації “Вокальне соло”.

  - в номінації   «Колектив року» - народний танцювальний колектив «Фієста» (керівник Л.Тріандафіліді) . Дипломант обласного фестивалю-конкурсу «Мистецький дивокрай Черкащини» - І місце. ГРАН-ПРІ Міжнародного  фестивалю-конкурсу інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтв та театрів мод   «Мій світ – мистецтво». Дипломанти другого Міжнародного   фестивалю-конкурсу  талантів «SUPER STAR FEST» .

     Дипломом  районної державної адміністрації та грошові винагороди отримали :

  •  в номінації «Інтелект року» :

Плахотна Елла – учениця 10  класу Чорнобаївської гімназії. Юна інтелектуалка, призер у Всеукраїнському етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у секції «Соціологія» (ІІІ місце у ІІІ етапі), призер (ІІ та ІІІ місце) ІІІ обласного етапу учнівських олімпіад з історії та французької мови

- Передрій Діана – учениця  11 Б класу Чорнобаївської ЗОШ №1. Призер IV та ІІІ етапів Всеукраїнської олімпіади з англійської мови

 - в номінації  «Спортсмен року» - Батир  Олександр – учень 10 класу Великоканівецького НВК.  Має Диплом  та медаль за І місце в матчевій зустрічі з боксу «Федерації боксу» зі збірною Чорнобаївського та Золотоніського районів; Диплом  та медаль за ІІ місце у відкритому чемпіонаті Полтавської області з елітних боїв.

 - в номінації «Художник року» - Варданян Меліне - учениця 10 класу Придніпровського НВК. Володарка Диплому ІІІ ступеня Всеукраїнського фестивалю-конкурсу творчої учнівської та студенської молоді «Чубинський fest»; Диплому лауреата Міжнародного фестивалю-конкурсу «Барвиста Осінь», Диплому обласного конкурсу «Конкурсний пленер».

в номінації «Вокаліст року» -  П’ятікова Каріна–  учениця 11Б класу Чорнобаївської ЗОШ №1. Постійний учасник районних, обласних мистецьких заходів та конкурсів. Дипломант Міжнарожного  фестивалю “Сузір’я  Орфей” у номінації “Вокал”; Дипломант І ступеня УкрФесту та Фестивального центр “Пісенна і танцювальна Хортиця” у номінації “Естрадний вокал”.

 ( в номінації «Лідер року»)

  •  Дробітько Анастасія  – учениця 10-А класу Чорнобаївської ЗОШ №1

Дипломант Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук; Всеукраїнського фестивалю-конкурсу “Дніпро-фест” у номінації “Естрадний вокал”;  Міжнарожного фестивалю “Сузір’я  Орфей”

  • в номінації  «Колектив року» - Ансамбль ложкарів «Черпачок» - учні Богодухівського НВК. Постійні учасники обласних, районних мистецьких заходів та конкурсів. Дипломанти обласного фестивалю-конкурсу дитячої художньої творчості «Мистецький дивокрай Черкащини -2019».

Грамоти  відділу освіти та грошові винагороді отримали:  

  • в номінації «Художник року» - Донець  Таїса– учениця 11 класу Староковрайської ЗОШ
  • в номінації «Інтелект року» - Горб Вікторія – учениця 11 класу Великоканівецького НВК  та Плахота Дмитро  – учень  11 класу Малобурімської ЗОШ
  • в номінації «Вокаліст року» -  Чернов Денис  – учень 10 класу  Чорнобаївської гімназії та  Яковенко Дарія – учениця 9 класу Лихолітського НВК 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь