A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Святковий настрій в кожне серце

Дата: 20.12.2019 12:32
Кількість переглядів: 1872

  

Фото без опису

  Сьогодні у день Святого Миколая всі діти отримують подарунки, тож справжнім подарунком для відвідувачів інклюзивно-ресурсного центру стало його святкове відкриття  після реконструкції.

     Аби  привітати дітей зі святом на гостини з цінними подарунками та солодощами  до Центру завітали перший заступник голови райдержадміністрації  Валентина Стилик, голова райдержадміністрації 2015-2019 років Сергій Джоболда, селищний голова Алла Мірошніченко, директор СТОВ «Світанок» Іван Тітаренко, директор Приватного підприємства «Проектбудстар» Наталія Конограй та архітектор Роман Пурденко, начальник  відділення Фінансової компанії «Віва капітал» Лариса Парамей.

 

- Відкриття оновленого ІРЦ - це дуже важливий крок у формуванні сучасної системи фахового супроводу дітей з особливими освітніми потребами протягом періоду навчання.

Фото без опису

   -  Архітектурний дизайнерський проект ІРЦ включає в себе новий інклюзивний простір, вирізняється комфортним дизайном та має широкий спектр послуг. Його кімнати просторі, обладнані за сучасними вимогами. Дітям створені всі умови для адаптації, оздоровлення та розвитку, при потребі  до закладу їх підвозить соціальне таксі, - зазначила Валентина Стилик, вручила дітям подарунки, солодощі та побажала всім хороших новорічних свят, здоров’я, щастя, приємних хвилин спілкування з друзями  в оновленому закладі.

Фото без опису

   - Звичайно цього б не відбулося, якби до цього не доклала зусиль районна  влада, депутатський корпус районної  ради, селищна та сільські ради, меценати та благодійники, які не стоять осторонь проблем дітей з особливостями розвитку, - звернувся до присутніх Сергій Джоболда,  привітав всіх з Новорічними святами  та побажав радості і позитивної  енергії, гарного настрою.

    Саме  завдяки його ініціативі, наполегливості і турботі ми маємо в Чорнобаї такий чудовий Центр. Будучи на посаді голови районної державної адміністрації він ініціював створення інклюзивно-ресурсного центру з відділенням денного перебування дітей з особливими освітніми потребами. Організував роботу, щоб спільно  консолідуючи кошти місцевих бюджетів, здійснити реконструкцію приміщення.

   Приємно коли хороші справи продовжуються. Цим є продовження доброї справи Іщенка Володимира Кириловича в особі директора СТОВ «Світанок» Івана Тітаренка, який вже традиційно щороку приїздить до дітей та працівників Центру із подарунками та вітає їх  з усіма святами.

  -   Сьогодні тут присутні   люди,  яким не байдуже майбутнє дітей, які підтримують  та  допомагають втілювати у життя дитячі мрії і бажання, - звернулась гостей директорка інклюзивно-ресурсного центру Алла Гуназа та подякувала всім, хто був причетний до облаштування центру та не залишився байдужим. – Я щиро дякую від нас, наших дітей та їх батьків районній  владі, депутатському корпусу районної  ради, селищній та сільським радам, меценатам та всім благодійникам за безкорисливу допомогу надану ІРЦ.  Саме Ви відкриваєте можливість повноцінно жити нашим дітям в суспільстві, де їх не тільки розуміють, а й підтримують. Саме це є показником людяності та толерантного ставлення нашого суспільства до дітей з особливими освітніми потребами.

Фото без опису

       Під кінець свята відбулась хвилююча мить відкриття інклюзивно-ресурсного центру. Вихованці закладу та гості перерізали стрічку та ввійшли до нових просторих кімнат на оглядини.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності, інформаційної діяльності та звернень громадян апарату РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь