A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Привітали з днем народження олімпійського чемпіона Андрія Хіміча

Дата: 14.12.2019 14:39
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

14 грудня свій 82-ий день народження святкує олімпійський чемпіон, заслужений майстер спорту Андрій Хіміч. Від імені райдержадміністрації та районної ради з Днем народження його привітали перший заступник голови РДА Валентина Стилик та керівник апарату Оксана Брагінець.

«Чорнобаївщина дала Україні багато відомих людей, та Ви серед них посідаєте особливе місце. Ви – справжня легенда Чорнобаївщини. Наша гордість, честь і слава. Дякуємо Вам за вашу перемогу й за те, що все своє життя присвятили вихованню дітей, розвиткові їхнього спортивного таланту. Своїм прикладом Ви надихаєте всіх нас. Бажаємо Вам олімпійського довголіття, звершень усіх задумів і планів та невичерпної наснаги», - привітала Андрія Івановича Валентина Борисівна.

Фото без опису

Андрій Хіміч – олімпійський чемпіон 1964 року (Токіо), триразовий чемпіон Європи, семиразовий чемпіон СРСР, п'ятнадцятиразовий чемпіон України. Заслужений майстер спорту, заслужений тренер України.

Із 1985-го року мешкає в Чорнобаї, де більше 10 років працював тренером секції веслування. Сьогодні Андрій Іванович – на заслуженому відпочинку, проте активно займається громадською роботою. Він є членом обласного осередку НОК України, активно бере участь у акціях НОК України та спортивних заходах, які проходять у районі. На його честь проводяться змагання з плавання на призи А.І. Хіміча.

Саме завдяки його наполегливості, неабияким зусиллям та співпраці із місцевою владою розпочато реконструкцію басейну районного фізкультурно-оздоровчого комплексу в Чорнобаї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь