A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, члени Ваших родин!

Дата: 13.12.2019 15:17
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

    Із кожним роком час невпинно віддаляє нас від сумної дати аварії у Чорнобилі, але від цього анітрохи не зменшується повага та пам’ять про людей, які пройшли через війну з радіацією. Тож 14 грудня, у день, коли Державний комітет прийняв в експлуатацію захисні споруди на Чорнобильській АЕС, ми відзначаємо День ліквідатора.

   Цього дня ми згадуємо тих, хто віддав свої життя заради порятунку інших, а також вшановуємо героїв-ліквідаторів, які, ризикуючи здоров’ям, ліквідували наслідки техногенної катастрофи.

   Вас по праву називають людьми, які врятували світ, людьми, які першими – хто добровольцями, хто по місцю роботи – були на ліквідації аварії і намагалися мінімізувати її негативні наслідки для всього населення. Сьогодні в Чорнобаївському районі проживає 243 ліквідатори. І їх кількість, на жаль, зменшується. Ми схиляємо голови перед тими, хто загинув чи помер від тяжких травм та хвороб, яких завдала ця аварія. Низько вклоняємося перед тими, хто сьогодні з нами. Ваш подвиг неоціненний.

    Проходять роки, але тривога й досі не покидає тих, хто пам’ятає, як це було. І ця тривога нагадує усім, що наш обов’язок – зробити все, аби унеможливити повторення такої катастрофи, поліпшити соціальний захист постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

     Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров’я, терпіння, щастя та усіх благ. Нехай сонце на мирному небі зігріває вас своїм теплом ще багато-багато років!

 

Із повагою перший заступник голови РДА Валентина Стилик

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь