A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Шановні воїни, захисники!

Дата: 06.12.2019 07:47
Кількість переглядів: 286

     Фото без опису

  Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу. Збройні Сили є надійною опорою державності, якими пишається наш народ. За  останні роки українська армія відродилася та стала  потужною силою, здатною захистити нашу країну.

       Я хочу звернутися до чоловіків, які призвані до Збройних сил України і захищають нашу землю від агресора. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди.

        Від щирого серця вітаю всіх, хто захищав нашу державу, хто стоїть на варті рідної землі сьогодні, і тих, хто в майбутньому виконуватиме цей святий обов’язок. Велика подяка всім ветеранам за  активну громадянську позицію та виховання майбутніх воїнів. Своїм прикладом ви надихаєте сучасне військо гідно продовжувати славні бойові традиції.

        Бажаю Вам дoбра, рoдиннoї злагoди, здoрoв'я, щастя й нoвих звершень у благoрoдній справі служіння Україні та її нарoдoві. Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили.

       Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд. Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі.

Слава Україні!

 

Із повагою  перший заступник голови райдержадміністрації          Валентина Стилик

      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь