A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Шановні волонтери! Щиро вітаємо вас із нагоди свята

Дата: 05.12.2019 11:51
Кількість переглядів: 547

Фото без опису

      5 грудня у всьому світі відзначається Міжнародний день волонтера. Цього дня вшановують людей, небайдужих до чужих проблем, людей, які не чекають слів подяки за свою допомогу, а роблять добро від щирого серця.

       Із кожним роком волонтерський рух все більше шириться Україною. Все більше людей готові відгукнутися на виклики, що постали перед нашою державою.

     В останні роки, ще з часів Майдану і Революції Гідності, для нашої країни потужний волонтерський рух став взірцем громадянської позиції і самоорганізації суспільства.        Дуже приємно, що жителі Чорнобаївського району не залишаються осторонь проблем нашої держави: це прості люди, учні, працівники та пенсіонери. Певна – кожен мешканець Чорнобаївщини вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу усім, хто її потребує.

   Уся країна пишається нашими волонтерами, цими завзятими людьми з відкритим серцем і доброю волею, які присвятили своє життя служінню та ідеї гуманності. Завдяки вашій щоденній копіткій праці, патріотизму і жертовності країна змінюється: кожен  починає усвідомлювати свою відповідальність за долю країни, за майбутнє наших дітей.

Т   ож бажаю вам - людям з великою душею та гарячим серцем, невичерпної енергії, оптимізму та мудрості! Ви робите світ кращим!

Зі святом!

Із повагою перший заступник голови райдержадміністрації                    Валентина Стилик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь