A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Шановні жителі Чорнобаївщини!

Дата: 21.11.2019 08:27
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

21 листопада ми разом з усією країною відзначаємо день Гідності та Свободи, який встановлений на згадку про початок двох революцій, що демонстрували політичну волю українського суспільства на гідне життя в незалежній цивілізованій державі.

У 2004 році українці були змушені захищати свій вибір, а з листопада 2013 року – європейський шлях розвитку нашої країни. Ця боротьба продовжується і нині, і сьогодні вже від зовнішньої агресії на Сході нас захищають такі ж патріоти й щирі люди, які були на Майданах.

Символічно, що наш загальнонаціональний День Гідності і Свободи  співпадає з великим  християнським святом – Собором Архистратига Михаїла та безплотних Сил  Небесних. Будучи захисником Божої слави, Архістратиг Михаїл повстав проти зла і переміг його. З Божою допомогою  і ми  здолаємо зло, яке так  хоче знищити Україну. 

Але мусимо зрозуміти, що подолати виклики і загрози, що постали перед національною державністю після Революції Гідності, анексії Криму та розгортання російської агресії на Сході України ми зможемо, тільки консолідувавшись, об’єднавши зусилля влади, суб’єктів політичного процесу та громадськості. Головне наше завдання сьогодні – не дати відвертим недругам української державності роз’єднати  українців.

Низький уклін героям Небесної Сотні та українським воїнам, які захищають державний кордон на Сході України, всім тим, хто своєю жертовністю демонструє щире прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі.

Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

Слава українському народу!

Слава Україні!

 

Із повагою перший заступник  голови райдержадміністрації Валентина Стилик

         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь