A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На Чорнобаївщині привітали ветеранів праці

Дата: 19.11.2019 17:41
Кількість переглядів: 433

   Фото без опису

   Сьогодні  перший заступник голови райдержадміністрації  Валентина Стилик,  голова Лукашівської громади Микола Ратушний та представники місцевого господарства привітали з Днем народження жителя села Лукашівка,  Героя Соціалістичної праці  Чорнобаївського району - Олександра Панасовича Чемериса. Щиро побажали імениннику міцного здоров’я, щастя, радості, тепла і затишку в родинному колі. За багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію та з нагоди Дня народження вручили  Олександру  Панасовичу квіти, подарунок та грошову винагороду.

Фото без опису

     В свою чергу  іменинник з радістю поділився цікавими історіями свого життя та щиро подякував поважним гостям за привітання.

Фото без опису

    Цього ж дня перший заступник голови РДА побувала у Якова Антоновича Соломки - кавалера орденів Вітчизняної війни та «Знак Пошани», заслуженого працівника сільського господарства та привітала його із Днем працівників сільського господарства.

  • Трудові біографії, як і дороги життя цих двох трударів сільськогосподарської ниви тернисті і нелегкі, пов’язані з важливими віхами в історії нашого українського народу. На їх долю випали часи воєнного лихоліття, післявоєнної розрухи, нелегкі роки відбудови, відродження сіл, трудові перемоги, - зазначила Валентина Стилик. - Весь свій талант і мудрість, серце і душу, вміння і досвід вони віддали рідній землі та рідному краю. Їх високе почуття обов’язку і відповідальності, людські та ділові якості, працьовитість, небайдужість сприяли розбудові народного господарства Чорнобаївщини. За це їм – доземний уклін і людська вдячність.

 

                                             За інформацією відділу організаційної роботи,                                                                                                інформаційної діяльності та звернень громадян апарату РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь