A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Активна участь Чорнобаївщини в діджитал-олімпіаді “На Урок”: результати та цікаві факти про регіон

Дата: 14.11.2019 15:29
Кількість переглядів: 1503

Восени 2019 року освітній проект «На Урок» провів безкоштовну інтернет-олімпіаду серед учнів 1-11 класів, у якій взяли участь пів мільйона дітей України. Чорнобаївщина продемонструвала високу зацікавленість, адже до конкурсу долучилися півтори тисячі учнів області. Середній бал району 54.1 , а середній показник по Україні – 61,3.

Високі результати залучення школярів свідчать про підвищення їхньої цифрової компетентності (у тому числі у селах) та зацікавленість дітей в електронних форматах освіти. Найактивнішими школярами регіону стали «Вікторії», які і продемонстрували найвищі показники знань регіону.

Щосезонні діджитал-олімпіади “На Урок” (naurok.com.ua) проводяться з 16 предметів та пропонують новий підхід проведення конкурсів. За результатами осінньої олімпіади 2019, Чорнобаївський регіон виявився «найрозумнішим» у предметі «Я досліджую світ» та «Зарубіжній літературі», а найулюбленіший предмет чорнобаївських школярів – «Українська мова та література».

Цікавий факт: найактивніше залучали школярів такі вчителі регіону як Грицаєнко Валентина (Іркліївська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Яковенко Наталія (Лукашівський НВК), Ткаченко Валентина (Вереміївський НВК) та Бура Лілія (Богодухівський НВК).

Низька конкуренція, рівний доступ до освіти та її діджиталізація – напрямок руху Міністерства освіти і науки України, який користується популярністю серед дітей. Узяти участь у діджитал-олімпіаді “На Урок” може будь-який учень, незалежно від шкільних оцінок та місця проживання. Окрім того, завдання конкурсу перевіряють не тільки знання предмету, а ще й ерудицію та креативність. По проходженню діджитал-олімпіади кожен учасник та вчитель отримує нагороди.

 

Найвищі показники знань продемонстрували такі школи Чорнобаївщини:

  1. Лящівський НВК
  2. Чорнобаївська ЗОШ №1
  3. Богодухівський НВК
  4. Вереміївський НВК
  5. Васютинський НВК

 

Освітній проект «На Урок» запропонував сучасний нетрадиційний формат олімпіад, що активно підтримується чорнобаївськими школярами та освітянами. Дізнатися більше про діджитал-олімпіаду можна на сайті Освітнього проекту. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь