A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулась підсумкова щотижнева нарада у першого заступника Чорнобаївської РДА

Дата: 08.11.2019 16:53
Кількість переглядів: 406

 

   Сьогодні перший заступник голови  Чорнобаївської РДА Валентина Стилик провела  щотижневу підсумкову нараду з начальниками управлінь та відділів РДА, керівниками бюджетних установ району по підведенню підсумків роботи за тиждень та плануванню роботи на наступний.

    Під час наради було заслухано звіти керівників, які стосувались функціонування, фінансування,  виконання ремонтних робіт та використання енергоносіїв в закладах соціальної сфери району.  

   На нараді виступив начальник фінансового управління РДА Олександр Таранушенко,  який проаналізував стан  використання бюджетних коштів  за 10 місяців 2019 року та використання   паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами району.      

  Також було обговорено хід проведення ремонтних  робіт:  реконструкції частини будівлі Чорнобаїського районного спортивного комплексу (приміщення басейну з улаштуванням альтернативних джерел електроенергії);  капітального ремонту жіночої консультації та завершення ремонтних робіт приймально-діагностичного відділення.

   Наразі, вже виконано роботи по заміні старої  покрівлі даху на нову сучасну   в терапевтичному та неврологічному відділеннях, плануються роботи з оновлення навісного фасаду на вході в медичний заклад.

     Також були озвучені питання про якість та безпечність харчування дітей в дошкільних та навчальних закладах району, їх підвезення на навчання та про надання соціальних послуг та субсидій населенню. Першим заступником голови РДА було дано доручення підготувати роз’яснення для населення в друкованих ЗМІ та на сайті райдержадміністрації стосовно змін у правилах виплат субсидій. 

 

    Далі під час наради керівники служби у справах дітей РДА та РЦСССДМ розповіли про роботу виїзних комісій в Крутьківської територіальної громади та села Бакаєве із сім’ями, які потрапили в складні життєві обставини та про результати  рейдів під назвою «Діти вулиці»,  з метою виявлення неповнолітніх дітей, які залишилися без батьківського нагляду та неповнолітніх, які розпивають спиртні напої в розважальних закладах у  вечірній  та нічний час.

    Після аналізу порушених проблемних питань Валентина Стилик зупинилась на необхідності проведення комісії РДА для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Крім того, було наголошено на співпраці із головами селищної та сільських рад щодо недопущення скорочення посад соціальних фахівців в громадах та проведення контролю  відпрацювання ними повного робочого часу.

   Також було акцентовано увагу керівників на виконанні заходів  щодо посилення фінансово-бюджетної   дисципліни, Валентина Борисівна всіх закликала раціонально, без фінансових втрат закінчити  фінансовий рік. -  Розпорядникам коштів  необхідно проводити жорсткий контроль по фактичному використанню бюджетних коштів та енергоносіїв та провести аудит закладів, які потребують додаткової уваги в плані термінового вирішення тих чи інших проблемних питань в найкоротший термін.

     Окрім того, було вкотре наголошено керівникам медичних закладів на покращенні надання медичних послуг та на потребі залучення в район пересувного флюорографа для обстеження інвалідів та маломобільних груп населення в сільській місцевості.

   По завершенню наради першим заступником голови РДА надано доручення керівникам структурних підрозділів РДА та установ району згідно повноважень, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.

 

За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та звернень громадян апарату РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь