A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено профілактичний рейд у Веселохутірській та Малобурімській громадах щодо попередження пожеж та нещасних випадків

Дата: 22.10.2019 16:29
Кількість переглядів: 464

Фото без опису   

     З метою профілактики пожеж та загибелі на них людей, рятувальники Чорнобаївського району постійно проводять роз’яснювальну роботу з мешканцями приватного житлового сектору. Разом із соціальними працівниками, співробітниками поліції, депутатами сільських рад, громадським активом, фахівці ДСНС відвідують багатодітні родини, пенсіонерів та людей похилого віку, аби переконати їх у важливості дотримання правил пожежної безпеки у повсякденному житті.

Фото без опису

 

     

      Так, 21 жовтня головний інспектор Чорнобаївського районного сектору Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій  України в Черкаській області Володимир Головня  спільною з робочою групою у складі  начальника служби у справах дітей Чорнобаївської РДА Юрія  Волоха та в.о. директора районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Анни Купчин провели профілактичний рейд по  житловому сектору  села Веселий Хутір та  села Мала Бурімка.

  Громадянам пояснили наскільки важливо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки у побуті: не перевантажувати електромережу, не залишати увімкненими електроприлади, обережно користуватись з джерелами відкритого вогню тощо.

 В ході відпрацювання територій населених пунктів було звернено підвищену увагу на помешкання багатодітних сімей, громадян, які зловживають спиртними напоями, або мали випадки асоціальної поведінки, неблагополучних сімей та тих, що потребують соціальної підтримки.

Особливу увагу жителів було  звернуто на недопущення пустощів з вогнем малолітніх дітей та необережного поводження з вогнем у нетверезому стані, що дуже часто стає причиною пожеж. Також, учасники профілактичного рейду наполегливо радили  власникам помешкань в найкоротший термін усунути виявлені недоліки в обладнанні будівель, аби не допустити лиха.

За інформацією відділу служби у справах дітей Чорнобаївської РДА

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь