A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Чорнобаївські рятувальники провели для учнів пізнавальну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Дата: 18.10.2019 10:09
Кількість переглядів: 378

З метою навчання молоді основам безпеки життєдіяльності та підняття престижу оперативно-рятувальної служби, співробітники Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області завітали до Богодухівського НВК, де провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

    На початку зустрічі рятувальники розповіли учням наскільки важливим для безпечного життя є дотримання відповідних правил поведінки і до яких непоправних наслідків призводить нехтування ними, навівши конкретні факти пожеж та надзвичайних подій, які доводилося ліквідовувати рятувальникам протягом поточного року.

   Працівники звернули увагу присутніх на основні правила безпечної поведінки вдома при користуванні електричними та газовими приладами. Учасники акції дізналися від рятувальників про заходи безпеки у разі знаходження вибухонебезпечних або схожих на них підозрілих предметів. Їм розповіли, як правильно викликати Службу порятунку, які є номери телефонів екстрених служб, що робити у разі виявлення загорання і як поводитися при знаходженні вибухонебезпечного предмета.

 

Під час проведення Всеукраїнської громадської акції "Запобігти. Врятувати. Допомогти" школярі змогли дізнатись від фахівців Державної служби з питань надзвичайних ситуацій багато корисної інформації, навчились правильно реагувати на виникнення надзвичайних ситуацій та ще раз пересвідчились яка нелегка, але цікава і необхідна професія рятувальника.

 

                                                              За інформацією Чорнобаївського районного сектору  Управління ДСНС України у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь