A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Старшокласники Чорнобаївської гімназії ознайомилися з представниками юридичних професій

Дата: 16.10.2019 12:09
Кількість переглядів: 399

    Фото без опису 

     Нещодавно в рамках Тижня правових знань, фахівці Чорнобаївської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості спільно з представниками Чорнобаївського РВ ДВС ГТУЮ, Чорнобаївського бюро правової допомоги та районного сектору філії “Державна установа центр пробації у Черкаській області” провели захід для 88 старшокласників Чорнобаївської гімназії на тему «Знайомлюся з юридичними професіями».

       Під час заходу учнівську молодь поінформовано про важливість та актуальність юридичних професій, ознайомлено із  сферами працевлаштування фахівців-юристів.

Фото без опису

     Перед учнями виступила профорієнтатор районної філії обласного центру зайнятості Оксана Давиденко та зазначила,  що для того щоб стати юристом потрібно добре працювати на уроках правознавства, розвивати в собі відповідні якості, далі – вступити до відповідних навчальних закладів.

   Молодь охоче знайомилася з навчальними закладами країни, які готують майбутніх юристів та поділилася своїми знаннями і враженнями.

Фото без опису

     Завідувачка сектору профорієнтації Чорнобаївської районної філії Ольга Ведмідь презентувала повноваження представників юридичних професій, переваги та ризики юридичних професій.

       - Створювати, змінювати, пояснювати закони, захищати права та інтереси людей, боротися з правопорушеннями – такими є професійні обов’язки юристів. Обираючи фах юриста, варто не лише знати законодавство, а й мати особливі особистісні якості, – зазначила начальник відділу “Чорнобаївського бюро правової допомоги” Золотоніського МЦЗ Інна Копійка. - Сьогодні високо цінуються уміння працювати в команді, вести переговори, бути стресостійкими та мати бажання навчатися новому. Все більшої актуальності набуває знання іноземної мови

    Залучення учнів до профорієнтаційних заходів за участю представників різних сфер професійної діяльності сприяє самовизначенню молоді та успішному вибору майбутньої професійної діяльності.

 

За інформацією Чорнобаївської районної філії

Черкаського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь