A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Реалізація НУШ: Черкащина одержала більше 800 нових наборів LEGO Play Box

Дата: 10.10.2019 08:15
Кількість переглядів: 448

Фото без опису

Черкащина отримала 824 набори LEGO Play Box для перших класів. Передали їх, говорить перший заступник очільника області Борис Лебедцов, за сприяння Міністерства освіти і науки України, в межах реалізації Нової Української школи.

Зауважимо, другий рік поспіль The LEGO Foundation надає безкоштовну допомогу Україні у вигляді наборів LEGO Play Box та Six Bricks. Співпраця відбувається в межах меморандуму про взаєморозуміння між МОН та The LEGO Foundation, що був підписаний влітку цього року. Окрім підтримки реформи в початковій школі, він також передбачає поглиблення співпраці між МОН та The LEGO Foundation у дошкільній освіті, вищій педагогічній освіті та післядипломній педагогічній освіті.

– Переконаний, методика LEGO Foundation дасть змогу дітям краще пізнавати, вивчати й розуміти світ, – говорить перший заступник. – Дітям це до вподоби. Пересвідчився в цьому, відвідавши днями кілька закладів освіти, поспілкувавшись із педагогами та учнями. І важливо, що така методика ефективна, адже розвиває компетентності школярів.

Фото без опису

Фото без опису

Загалом же в області налічується вже 1 884 набори Play Box та 12 591 набір Six Bricks. Працює команда з 12 тренерів The LEGO Foundation, які під час тренінгів «Ігрові та діяльнісні методи навчання за методикою the LEGO Foundation» готують вчителів початкових класів області до використання LEGO.

Додамо, завдяки методиці LEGO Foundation учні стають більш вмотивованими до навчання, з упевненістю намагаються вирішити складні завдання, експериментують, досліджують, ставлять запитання, творчо мислять, створюють щось нове, а найголовніше – не бояться помилитись, оскільки у процесі гри можна спробувати знову й знову та досягти найкращого результату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь