A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Виїзний прийом громадян у селі Москаленки

Дата: 09.10.2019 16:54
Кількість переглядів: 428

Фото без опису

Сьогодні  перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик провела виїзний прийом громадян в селі Москаленки  з метою ознайомлення  з проблемними питаннями, що турбують  місцевих жителів та сприяння у їх вирішенні.    Сільський голова Лідія Мосур коротко поінформувала про те, що зроблено  цього року в територіальній громаді, ознайомила з основними та пріоритетними завданнями, над якими працює сільська рада.

Під час прийому мешканцями села піднімалися питання, які стосувались виділення земельної ділянки  та пільгового перевезення громадян. 

За результатами розгляду звернень Валентиною Стилик було надано роз’яснення щодо  порушених питань, а саме про умови та порядок отримання земельної ділянки згідно чинного законодавства та інформацію про право на безкоштовний проїзд осіб з інвалідністю.

Фото без опису

По закінченні прийому перший заступник голови РДА ознайомилась із роботою закладів соціальної сфери, що розташовані на території сільської ради. Зокрема,  відвідала  Москаленківський НВК,  зустрілась із директором закладу Вірою Кузько, та ознайомилась  із проведенням ремонтих робіт  даху. Крім того, було оглянуто стан класних кімнат та  харчоблоку навчально-виховного комплексу   та обговорено якість харчування дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Цього ж дня  Валентина Борисівна побувала в Кліщинській громаді, де зустрілась із сільським головою  Миколою Грановським та директором місцевого навчально-виховного закладу Валентиною Волошин з приводу реконструкції котельні та підготовки до опалювального сезону.

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь