A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Олександр Свіренюк: за минулий тиждень з ПАТ «АЗОТ» стягнуто майже 2 млн грн заробітної плати

Дата: 08.10.2019 15:30
Кількість переглядів: 405

Питання невиплати заробітної плати залишається однією з найгостріших соціальних проблем, яка до цього часу не розв’язана, чим порушуються права працівників на достатній життєвий рівень для себе і своєї сім’ї. 

 

Начальник Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Олександр Свіренюк повідомив, що завдяки комплексу заходів, проведеними відділом примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби ГТУЮ у Черкаській області, щодо ліквідації заборгованості по заробітній платі за минулий тиждень з ПАТ «АЗОТ»  стягнуто 1 891 463 грн на користь   17 працівників ПАТ «АЗОТ» (за час вимушеного прогулу).

 

Також, у результаті проведення виконавчих дій до державного бюджету перераховано 3 935 168 грн заборгованості за відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій.

 

Крім того, з початку 2019 року державними виконавцями ВПВР УДВС ГТУЮ у Черкаській області забезпечено виконання 81 виконавчого документа про стягнення заробітної плати з ПАТ «АЗОТ» та перераховано стягувачам 8 544 186 грн.

 

Очільник юстиції наголосив, що контроль за додержанням законодавства з оплати праці на підприємствах здійснюють такі організації: Міністерство соціальної політики, структурні підрозділи Державної податкової служби України, Державна служба України з питань праці, професійні спілки та організації, що представляють інтереси найманих працівників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь