A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

148 - річниця від дня народження Івана Максимовича Піддубного

Дата: 08.10.2019 15:11
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

Сьогодні  на малій Батьківщині всесвітньо відомого борця Івана Максимовича Піддубного в селі Красенівка проходили заходи з нагоди 148 - річниці від дня його народження.

 

В урочистостях взяли участь сільський голова Олександр Вишня, перший заступник  голови райдержадміністрації  Валентина Стилик, голова Черкаської федерації греко-римської боротьби, почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко,  настоятель Церкви Пресвятої Богородиці отець Олександр, жителі та учнівська молодь Красенівської громади.

Фото без опису

З вітальними словами до  учасників мітингу звернулась перший заступник  голови райдержадміністрації Валентина Стилик.

  • Іван Максимович Піддубний - гідно ніс спортивну славу, прославляючи нашу Батьківщину далеко за її межами, він і тепер залишається прикладом високого патріотизму та спортивного героїзму.

 

Український спортсмен-борець. Шестиразовий чемпіон світу з вільної боротьби, який понад 40 років був непереможним борцем світу, став  символом непереможної сили, блискучої майстерності і техніки, благородного духу і козацької звитяги. Він своїм прикладом довів, що для того, аби чогось досягти, потрібно дуже багато працювати.

 

Шануючи сьогодні славу про легендарного українського спортсмена Івана Піддубного,  наші земляки з гідністю роблять свій вагомий внесок у справу збереження країни, в забезпечення достатку та миру, в утвердження  української   державності, - зазначила Валентина Борисівна та звернулася до молодого покоління  із закликом завжди шанувати традиції своїх предків.

Фото без опису

Фото без опису

Під час мітингу з вітальними словами звернулись сільський голова Олександр Вишня та  Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко, який зазначив, що  у жителів Чорнобаївщини є славне минуле, є щире бажання творити власне сьогодення, є світла віра в майбутнє України,  є Іван Піддубний приклад сили і незборимого національного духу, які спроможні об’єднувати націю.

Фото без опису

Фото без опису

Присутні вшанували пам'ять видатного земляка покладанням квітів до пам’ятника І.М.Піддубному.

 

 За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату Чорнобаївської райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь