A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відправка призовників на строкову службу до лав Збройних Сил України

Дата: 07.10.2019 13:55
Кількість переглядів: 1503

Сьогодні 7 жовтня на території Чорнобаївського районного військового комісаріату відбулася перша осіння  відправка призовників на строкову службу до лав Збройних Сил України. Проводжати призовників прийшли їхні рідні та близькі.

Отримувати знання з військової справи та захисту державної цілісності будуть Кощавка Сергій з с. Великі Канівці, Євко Владислав, Лихопуд Микола  та Помуран Максим з села Вереміївка, Пашаєв Віталій  з села Веселий Хутір та Сіленко Максим з села Франківка.

До майбутніх захисників звернулася перший заступник голови райдержадміністрації, голова призовної комісії Валентина Стилик. Вона подякувала хлопцям за їхній вибір та зазначила, що в майбутньому  їхні діти будуть ними пишатися.

Також Валентина Борисівна зазначила, що  в районні прийнята та діє цільова програма  надання матеріальної підтримки Чорнобаївському РВК при проведенні призову та надання одноразової матеріальної допомоги особам, які зараховані на військову службу за контрактом та призвані на строкову військову службу на 2017-2021 роки, якою передбачено виплату усім призовникам одноразової  матеріальної допомоги у розмірі 10 тис. грн.

Насамкінець Валентина Стилик побажала призовникам міцного здоров’я, успіхів у службі та добросовісного виконання свого обов’язку.

Військовий комісар Чорнобаївського району Володимир Філімонов зазначив, що сьогодні служити в українській армії стало більш почесно, адже спільними зусиллями вдалося відродити наше військо. Також останніми роками суттєво поліпшилося  і забезпечення ЗСУ, тож призовники будуть забезпечені всім необхідним.

Після урочистостей хлопці відбули на обласний збірний пункт у м. Черкаси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь