A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У Чорнобаї змагалися за Кубок пам’яті Івана Шмига

Дата: 07.10.2019 10:03
Кількість переглядів: 1288

Фото без опису

6 жовтня на Центральному стадіоні смт Чорнобай   підвели підсумки Чемпіонату району з футболу сезону 2019 року, та відбувся турнір з футболу пам’яті Героя Радянського Союзу Івана  Миколайовича  Шмига, який  є Кубком закриття футбольного сезону.

Як зазначила під час урочистого відкриття перший заступник голови РДА Валентина Стилик, цей турнір   є вшануванням пам’яті видатного чорнобаївця Івана Миколайовича Шмига, який захищав нашу землю від фашистських загарбників і дійшов до Берліна.

  • Багато робиться на Чорнобаївщині задля розвитку фізичної культури і спорту, задля формування здорового способу життя. Загалом понад 40 різноманітних турнірів, чемпіонатів, змагань протягом року проходить у районі. І ось сьогодні 35-ий рік поспіль, проводячи турнір із футболу, ми вшановуємо світлу пам'ять Івана Миколайовича Шмига. Хотілося б побажати, щоб усі ми пам’ятали про тих, хто свого часу зробив вагомий внесок чи то у захист нашої країни, чи то в її розвиток, - зауважила Валентина Борисівна та побажала командам перемоги.

Фото без опису

Фото без опису

Привітали учасників змагань та вболівальників і Чорнобаївський  селищний голова Алла Мірошниченко та Олімпійський чемпіон Андрій Хіміч.  

Перед початком турніру вже традиційно були підведені підсумки Чемпіонату Чорнобаївського району з футболу сезону 2019 року, який тривав із травня по жовтень 2019 року. Нагородження провели перший заступник голови РДА Валентина Стилик, голова Федерації футболу Чорнобаївського району Юрій Батурін ,Чорнобаївський  селищний голова Алла Мірошниченко та Олімпійський чемпіон Андрій Хіміч.    Тож, призові місця вибороли і були нагороджені відповідними дипломами та медалями сільські футбольні команди:

Фото без опису

ІІІ місце – команда сіл Веселий Хутір/Новоукраїнки 

Фото без опису

ІІ місце – команда села Лукашівки

Фото без опису

Чемпіонами району стала збірна команда сіл Велика і Мала Бурімка.

Також було відзначено кращого бомбардира. Ним став Антон Коба (команда сіл Мала та Велика Бурімка) – у його арсеналі 15 забитих м’ячів. 

У турнірі пам’яті Івана Шмига взяли участь 4 футбольні команди, три з яких зайняли перші місця в Чемпіонаті Чорнобаївського району з футболу сезону - 2019, команди сіл Велика і Мала Бурімка, сіл Веселого Хутора і Новоукраїнки, селища Чорнобай та команда новачок села Старий Коврай. У результаті запеклої боротьби перемогу здобула команда з Чорнобаю. Переможця було нагороджено перехідним кубком, медалями, дипломом. Призери – команди Велика/Мала Бурімка (ІІ місце), Веселий Хутір/Новоукраїнка (ІІІ місце), Старий Коврай (ІV місце) – отримали медалі та дипломи.
 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь