A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Ви формуєте щасливе майбутнє країни, – Борис Лебедцов освітянам області

Дата: 04.10.2019 08:16
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

Педагогів Черкащини вітали сьогодні з професійним святом. Напередодні Дня працівників освіти в обласній філармонії зібрались фахівці освітньої галузі з усієї області. Їх відзначали нагородами й преміями, дипломами й подяками Міністерства освіти і науки України, Черкаської ОДА та обласної ради.

Фото без опису

Перший заступник очільника області Борис Лебедцов від імені обласного керівництва привітав освітян, побажавши творчих злетів, професійного зростання й наснаги в процесі становлення Нової української школи.

Фото без опису

– Саме ви своєю працею формуєте щасливе майбутнє України, її економічне процвітання й духовне відродження, – звернувся до присутніх у залі Борис Борисович. – І ми пишаємося тим, що в системі освіти області працюють такі творчі й талановиті педагоги. Як результат, освіта Черкащини на сьогодні є справді конкурентоспроможною в Україні. Тож, щира вдячність вам, зокрема й ветеранам освітньої галузі, а також молодим педагогам, які нещодавно пов’язали своє життя зі школою, – за наполегливість, професіоналізм і самовідданість.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Привітали освітян та вручили нагороди також директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський, голова постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту Черкаської обласної ради Володимир Доманський, очільниця обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Ольга Жалдак.

Фото без опису

Фото без опису

Зауважимо, нині в закладах освіти області працює понад 24 тисячі педагогічних та науково-педагогічних працівників. Значна кількість педагогів шкіл мають вищу й першу категорії, педагогічне звання. У закладах вищої освіти Черкащини науково-педагогічну діяльність здійснюють понад 280 докторів наук та близько півтори тисячі кандидатів наук.

Між тим, понад 150 педагогів нагороджені державними нагородами – за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, багаторічну плідну педагогічну діяльність. Із 2007 року педагогам області щорічно присуджують премії імені Олександра Антоновича Захаренка. Загалом таку премію отримали вже 131 педагог.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь