A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено навчання державних службовців

Дата: 03.10.2019 11:21
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

3 жовтня  2019 року   керівник апарату райдержадміністрації  Оксана Брагінець  провела навчання державних службовців апарату та структурних підрозділів районної державної адміністрації з питань організації  оцінювання службової діяльності державних службовців.

Оксана Анатоліївна зазначила, що оцінювання службової діяльності державних службовців проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 №591. Даною постановою в черговий раз викладено в новій редакції  Типовий порядок проведення оцінювання. Порядок оцінювання оптимізовано та конкретизовано. Результати виконання завдань не визначатимуть, а висновок не затверджуватимуть, якщо на дату прийняття наказу (розпорядження) про визначення результатів виконання завдань державний службовець працюватиме на займаній посаді у звітному році з визначеними йому завданнями менше трьох місяців. Раніше держслужбовця не оцінювали, якщо він працював на посаді менше 6 місяців. Перебуватиме у відпустці у зв’язку з вагітністю та пологами, для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, без збереження заробітної плати відповідно до пунктів 3 і 18 частини першої статті 25 Закону України «Про відпустки»; відсутній на службі у зв’язку з призовом на строкову військову службу, військову службу за призовом осіб офіцерського складу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період або прийняттям на військову службу за контрактом, зокрема шляхом укладення нового контракту на проходження військової служби, під час дії особливого періоду; відсутній на службі у зв’язку з проходженням спеціальної підготовки кандидатами на посаду судді відповідно до статті 77 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»; відсторонений від виконання посадових обов’язків (повноважень) у порядку, визначеному законом. Також нова обставина, коли держслужбовця не оцінюють.

Фото без опису

На етапах проведення щорічного оцінювання наголосив Василь Мінько, начальник відділу з питань управління персоналом апарату райдержадміністрації. Він  проінформував про структуру наказу, який готує служба управління персоналом  структурних підрозділів, терміни проведення оцінювання та документальне оформлення процесу оцінювання.

Крім того, він ознайомив державних службовців зі змінами, які відбулись у Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 25.09.2019 №844.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь