A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

З жовтня жителям області виплачуватимуть субсидії за новим порядком

Дата: 03.10.2019 08:09
Кількість переглядів: 353

З 1 жовтня виплата житлових субсидій у грошовій готівковій формі здійснюватиметься органами соціального захисту населення шляхом перерахування коштів на рахунки громадян, відкриті в установі уповноваженого банку або через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта». Про це повідомив директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Руслан Чикало.

Пенсійний фонд надасть інформацію про пенсійні рахунки одержувачів субсидій, які є пенсіонерами, в уповноважених банках та виплатні дані АТ «Укрпошта». Інформацію про відкриті рахунки на осіб, яким вже проводилася виплата субсидій у готівковій формі, буде отримано від АТ «Ощадбанк».

– Звертаю особливу увагу осіб, які не одержують пенсію, а також одержувачів субсидії, які отримують пенсію в іншій адміністративно-територіальній одиниці, оскільки вони повинні самостійно надати органам соціального захисту населення інформацію про спосіб виплати та/або реквізити рахунку в уповноваженому банку, – наголосив Руслан Чикало. – Слід пам’ятати, що до надання одержувачем субсидії цієї інформації її виплата здійснюватиметься через АТ «Укрпошта» за адресою, вказаною у заяві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь