A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 01.10.2019 15:42
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

1-го жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений з 1991 року Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Фото без опису

Сьогодні в Чорнобаївське та Богодухівське стаціонарні відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) завітала  перший заступник голови  райдержадміністрації Валентина Стилик, щоб засвідчити свою повагу і шану ветеранам війни та праці за важливий внесок у розбудову нашої держави та Чорнобаївського краю.

 

- 1 жовтня - день вшанування представників старшого покоління. Ми пам’ятаємо, скільки випробувань, болю і втрат довелося Вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які Ви пронесли через усе своє життя і залишитись яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню. За свою важку працю  Ви заслуговуєте на щоденну турботу, комфортний побут, якісне харчування та медобслуговування, яке отримуєте в стаціонарних відділеннях – звернулась до мешканців та працівників  відділень перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик. - Зичу Вам міцного здоров’я, душевного тепла, довголіття, гарного  настрою та висловлюю вдячність працівникам стаціонарних відділень за добре відношення до своїх обов’язків.

Фото без опису

Також слова щирих побажань прозвучали від Чорнобаївського селищного голови  Алли Мірошниченко, Богодухівського сільського голови Ірини Олашин та представника СТОВ «Богодухівка»  Василя  Пісні.

Фото без опису

А в подарунок  мешканці стаціонарних відділень отримали виступ народного аматорського вокального гурту «Перевесло» Чорнобаївського районного будинку культури,  солодощі та побутову техніку для покращення побуту.

Фото без опису

Фото без опису

У  відділеннях стаціонарного догляду  територіального центру постійно проживає 35 одиноких літніх людей. Ними опікуються 24 фахівця своєї справи, які  забезпечують  для кожного підопічного максимально наближені до домашніх умови проживання.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь