A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Туристична діджиталізація: в області розробили туристичний мобільний додаток “Подорожуй Черкащиною”

Дата: 01.10.2019 08:52
Кількість переглядів: 381

Щоб зробити перебування туристів комфортнішим, у Черкаській області запрацював  туристичний мобільний додаток “Подорожуй Черкащиною”.

Цей додаток є своєрідним гідом по туристичним об’єктах і локаціях області. Він допомагатиме туристам орієнтуватись в регіоні, без проблем знаходити бажане туристичне місце, а також раціонально планувати свою подорож, аби якомога більше побачити та відчути різну Черкаську область – кажуть в Департаменті регіонального розвитку Черкаської ОДА.

У додатку нанесли на карту,  зібрали та структурували інформацію про туристичні об’єкти та локації, музеї, зелені садиби, парки та сквери, заклади харчування Черкащини.

Зокрема, мобільне рішення містить 7 категорій: парки й сквери, собори й храми, готелі й санаторії, музеї, культура та спорт, пам’ятки та об’єкти, де поїсти. Кожен об’єкт має опис, адресу (й на Google maps також) та контакти.

Додаток “Подорожуй Черкащиною” вже є в магазинах PlayMarket для платформ Android. Інформація в додатку доступна українською мовою.

Але найголовніше: “Подорожуй Черкащиною” з’явився завдяки співпраці Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА та ІТ-компанії Everlabs.

Саме  Everlabs є розробником цього мобільного додатку. Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА займався інформаційним наповнення для додатку. Важливо зазначити, що компанія Everlabs розробила цей застосунок безкоштовно.

IT-компанія Everlabs, яка підтримала нашу ініціативу щодо розробки додатку, є гарним прикладом співпраці бізнесу та влади, а також великої соціальної відповідальності та небайдужості місцевого бізнесу до розвитку свого регіону. Саме ця історія є підтвердження того, що разом краще, додають в Департаменті регіонального розвитку Черкаської ОДА.

ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТОК можна тут: https://u.to/iyRnFg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь