A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Освітяни Черкащини обговорили з південнокорейськими колегами перспективи співпраці

Дата: 01.10.2019 08:49
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

Минулого тижня в Департаменті освіти і науки ОДА відбулася робоча зустріч із представниками Міжнародного Інституту Розвитку Інтелекту Південної Кореї.

Під час фахової дискусії, участь у якій взяли заступник директора Департаменту Оксана Сімушіна, ректор КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Наталія Чепурна та професор Міжнародного Інституту Розвитку Інтелекту Рю Ий Гю, обговорили перспективні шляхи співпраці.

Зокрема, колеги поспілкувалися про особливості сучасної освіти в Україні та Південній Кореї, можливості та шляхи взаємного обміну досвідом.

Південнокорейські колеги розповіли про програми mind-тренінгів та запропонували реалізувати пілотний експериментальний проект для закладів освіти Черкащини. Водночас обговорили можливість проведення навчання для педагогічних працівників області.

Фото без опису

У ході спілкування було досягнуто порозуміння щодо можливості підписання меморандуму про наміри співпраці, зокрема щодо реалізації означеного пілотного проекту.

Також сьогодні представники Міжнародного Інституту Розвитку Інтелекту здійснили презентацію системи освіти та інноваційних освітніх рішень у межах ХІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій на базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

Довідково:

Міжнародний Інститут Розвитку Інтелекту створили у 2013 році за результатами Другого Світового форуму міністрів у справах молоді та освіти, що відбувся у 2012 році в місті Пусан (Південна Корея).

Міжнародний інститут розвитку інтелекту – це організація, діяльність якої спрямована на становлення особистості та розвиток інтелекту, налаштовуючи на здорове мислення заради щасливого життя в суспільстві. Організація здійснює систематичне керівництво просвітницькими форумами та освітніми програмами для фахівців у різних країнах, проводить лекції з розвитку інтелекту (далі MIND-лекції) та консультаційні програми у школах, державних установах, промислових підприємствах, тюрмах та ін., з метою виховання лекторів з розвитку інтелекту. Окрім підписання меморандумів про взаємопідтримку з навчальними закладами в усьому світі, IMEI підтримує заснування в університетах Кафедр з розвитку інтелекту, які покликані поширювати здоровий спосіб мислення шляхом обміну студентами та активної товариської діяльності.

За інформацією Департаменту освіти і науки Черкаської ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь