A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулася підсумкова нарада

Дата: 27.09.2019 15:41
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

Сьогодні перший заступник голови  Чорнобаївської РДА провела  наради з начальниками управлінь та відділів РДА, керівниками бюджетних установ району по підведенню підсумків роботи за тиждень.

 

Під час наради було заслухано звіти, які стосувались функціонування, фінансування, економії енергоносіїв та готовності до опалювального сезону медичних, освітніх  закладів району та закладів культури.  Також були озвучені питання про стан поточного забезпечення енергоносіями, про стан та якість харчування дітей в дошкільних та навчальних закладах району та їх підвезення на навчання.

 

Першочергово, Валентиною  Стилик було проведено аналіз проблемних питань порушених у  зверненнях громадян та озвучених депутатами на сесії районної ради від 26 вересня з приводу покращення надання медичних послуг працівниками Чорнобаївської багатопрофільної лікарні  та центром первинної медико-санітарною допомоги.

 

Було вказано на недоліки в роботі та  дисциплінарну відповідальність медичних працівників деяких відділень за їх недобросовісне виконання. Обговорювалось питання чіткого інформування пацієнтів щодо затвердженого прейскуранта розцінок на проведення лабораторних аналізів.

 

Крім того, перший заступник голови РДА зупинилась на виконанні доручень голови ОДА від  25 вересня цього року № 19-Д щодо підвищення відсотку плати за орендну землю, організації роботи по виконанню  плану чергового призову громадян на строкову службу в ЗСУ, а також звернула увагу на активізацію роботи служби у справах дітей РДА та фахівців із соціальної роботи РЦСССДМ із сім’ями, які потрапили в складні життєві обставини на випередження негативних явищ в даних сім’ях.

Фото без опису

По завершенню наради першим заступником голови РДА було надано ряд доручень керівникам структурних підрозділів та бюджетних установ щодо контролю  використання коштів  та звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.

 

За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та звернень громадян апарату РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь