A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В районі стартувала осіння призовна кампанія

Дата: 26.09.2019 16:49
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

Сьогодні  під головуванням першого заступника голови РДА Валентини Стилик відбулась нарада з питань організації та проведення призову громадян на строкову військову службу восени 2019 року, зокрема, виконання планових завдань призову громадян.

 

У нараді взяли участь представники структурних підрозділів райдержадміністрації,  селищний та сільські голови,  районний віськовий комісар Володимир Філімонов та представники Чорнобаївського райвійськомату.

Фото без опису

До присутніх звернулась перший заступник голови Чорнобаївської РДА. - Військовий обов'язок стосується всіх, але на сьогоднішній день у нас є ряд  проблем. Ми повинні  розробити спільний механізм, як працювати над тим, щоб  наша молодь не боялася йти в армію, щоб не було викривленої інформації про проходження служби в ЗСУ, адже захист нашої батьківщини є святим обов'язком.  Звертаю особливу увагу на проведення агітаційної та роз'яснювальної роботи серед населення щодо виконання конституційного обов'язку громадян, популяризації служби в ЗСУ та цілого ряду організаційних питань передбачених чинним законодавством. Необхідно посилити взаємодію райвійськкомату з територіальними громадами - зазначила Валентина Стилик та закликала  посадових осіб віднестися з розумінням до поставлених  завдань і докласти максимум зусиль щодо усунення існуючих проблем осіннього призову.

 

За результатами наради було  дано відповідні доручення щодо покращення роботи в цьому напрямку та намічені шляхи подальшої співпраці Чорнобаївського військового комісаріату із головами селищної та сільських рад.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

 інформаційної діяльності та

звернень громадян апарату РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь