A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В УДПУ створили центр психологічного та дидактичного супроводу Нової української школи

Дата: 26.09.2019 08:10
Кількість переглядів: 595

Одним із пріоритетів роботи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини є забезпечення якісної підготовки агентів змін – вчителів, які в найближчий час мають запровадити реформи в сучасній освіті за методикою Нової української школи. З цією метою на факультеті дошкільної та спеціальної освіти УДПУ імені Павла Тичини створили Науково-методичний центр психологічного та дидактичного супроводу Нової української школи. Про це інформує Департамент освіти і науки ОДА з посиланням на прес-службу УДПУ ім. П.Тичини.

Центр облаштували відповідно до вимог Концепції «Нова українська школа». Навчально-тренінговий простір Центру побудували за осередками: природничо-дослідний, художньо-мовленнєвий, мистецько-творчий, спортивний, ігровий, осередок вчителя та ін. Робочі місця студентів легко трансформуються для групової, парної та індивідуальної роботи. Центр оснащений сучасним інформаційним забезпеченням: інтерактивна панель, мультимедійний проектор, комп’ютери, інструментарій та матеріали, які сприяють ефективному розвитку розумового та емоційного інтелекту старших дошкільників та школярів і дозволять майбутнім педагогам створювати інтерактивні заняття та уроки із застосуванням ігрових методів, що є потужним мотиватором у навчанні. Освітні осередки наповнені дидактичними матеріалами для дошкільного та молодшого шкільного віку, відповідно до вимог положень Концепції НУШ.

Відкриття Науково-методичного центру психологічного та дидактичного супроводу Нової української школи стане черговим кроком забезпечення високого рівня підготовки фахівців двох освітянських ланок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь