A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Перший заступник голови Чорнобаївської РДА провела прийом громадян в селі Степове

Дата: 25.09.2019 15:17
Кількість переглядів: 468

Фото без опису

З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян», а також сприяння у вирішенні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до органів державної влади, сьогодні першим заступником голови райдержадміністрації Валентиною Стилик  проведено виїзний прийом громадян в Степівській територіальній громаді.

На прийом звернулася жителька села з питанням про надання чергової матеріальної допомоги на лікування.  Валентина Борисівна  надала роз’яснення про умови та порядок отримання матеріальної допомоги.

Фото без опису

Під час зустрічі з мешканцями села та сільським головою Анатолієм Писаренко було розглянуто та обговорено ряд важливих та актуальних для громади питань. Також було наголошено на необхідності активізувати оповіщення призовників та роз’яснювальну роботу із їх сім’ями, щодо проходження строкової військової служби  та можливостей законної відстрочки від неї. Було рекомендовано покращити роботу виконавчому  комітету сільської ради щодо роз’яснення та організації призову громадян на строкову військову службу.

Фото без опису

По закінченні прийому перший заступник голови РДА ознайомилась з роботою закладів соціальної сфери, що розташовані на території сільської ради. Зокрема,  відвідала  сільський будинок культури, фельдшерсько-акушерський  пункт, Степівський НВК, де ознайомилась із роботою цих закладів та їх підготовкою до опалювального 2019/2020 сезону. Також було проінспектовано стан харчоблоку,   класних кімнат  навчально-виховного комплексу та якість харчування дітей.

Фото без опису

 

Фото без опису

За результатами розгляду зазначеного звернення та інших актуальних питань керівником району було дано доручення відповідним службам вирішити ці питання.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян апарату РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь