A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулися урочистості з нагоди Дня селища Чорнобай

Дата: 24.09.2019 14:07
Кількість переглядів: 696

Фото без опису

21 вересня, у суботу, селище Чорнобай відзначило свій черговий – 363-ий день народження. Зранку вже традиційно друзі, рідні, колеги та соратники селищного голови 2000-2012 років Григорія Злидаря зібралися на центральному стадіоні Чорнобаю, аби вшанувати його пам'ять футбольним турніром. А вже ввечері святкування продовжилося у парковій зоні районного Будинку культури.

Уже сім років поспіль футбольний турнір памяті Григорія Злидаря відбувається саме на День селища, адже служінню його громаді на посаді селищного голови Григорій Григорович віддав 12 років свого життя.

Фото без опису

Фото без опису

В урочистому відкритті змагань взяли участь перший заступник голови РДА Валентина Стилик, голова селищної ради Алла Мірошніченко, голова федерації футболу Чорнобаївського району Юрій Батурін, Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко, члени родини, друзі та всі, кому дорога пам'ять про Григорія Григоровича.

- Життя Григорія Григоровича обірвалося у 57 років, але воно є прикладом служіння людям. Чи то працюючи вчителем, чи то несучи службу у органах внутрішніх справ, чи то будучи 12 років селищним головою Чорнобаю, він умів згуртовувати навколо себе людей. Не було такого випадку, коли б він не вислухав людини і не дав їй мудрої поради. Він робив усе заради того, щоб селище розбудовувалося і процвітало. Саме тому з 2013 року започатковано і проходить турнір його пам’яті. Ми вдячні командам за те, що відгукнулися на запрошення і прибули сюди, аби зіграти у футбол. Адже Григорій Григорович також був спортсменом, активним учасником змагань і проведення турніру з футболу є хорошим заходом для вшанування його пам’яті, - зазначила у своєму вітальному слові Валентина Борисівна.

Фото без опису

 Від імені родини за вшанування пам’яті про чоловіка подякувала дружина Григорія Григоровича – Любов Григорівна. А право першого удару по м’ячу надали онукам Григорія Григоровича – Гриші та Яринці.

Фото без опису

У турнірі взяли участь три команди: з Чорнобаю, Вознесенського Золотоніського району та з Чутівки Оржицького району Полтавської області. У результаті напруженої боротьби перемогу здобули футболісти з села Вознесенське. Друге місце у команди з Чутівки, третю сходинку посіла команда з Чорнобаю. Кращі гравці турніру – Руслан Гопка (с. Вознесенське), Володимир Висоцький (смт Чорнобай) та Віктор Тесля (с. Чутівка). За кваліфіковане суддівство було нагороджено Сергія Ковальова. Команди-учасниці отримали грамоти, медалі відповідних ступенів та грошові винагороди від спонсора турніру родини Душейків.

Фото без опису

Продовжилося святкування у парковій зоні районного Будинку культури.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

– У житті кожного з нас є багато різних свят: є свята особисті, є загальнодержавні, а є свята родинні. Саме таке свято – день народження селища – святкує сьогодні уся наша чорнобаївська родина. 363 роки тобі, Чорнобаю. Багато років пройшло, багато різних моментів пережито. Були злети, бели падіння, але незмінними залишалися наша любов до Чорнобаю, до того рідного краю, у якому ми народилися і живемо. День селища – це свято тих, хто тут народився і пішов до школи, хто здобув свою першу перемогу чи здійснив заповітну мрію, хто вперше закохався і створив сім’ю. Свято тих, хто сьогодні виховує, навчає, лікує, засіває хлібні ниви, забезпечує охорону громадського порядку та пожежну безпеку, просто перебуває на заслуженому відпочинку. Тож щиру вітаю усіх із Днем селища Чорнобай, - звернулася до всіх присутніх із Валентина Стилик. Від імені районної державної адміністрації та районної ради вона вручила грамоти тим, хто їх по праву заслуговує.

Фото без опису

Так, за  активну діяльність з оновлення змісту освітньої діяльності, сучасні підходи до організації освітнього процесу в інноваційному навчальному закладі та впровадження інновацій в освітній процес з урахуванням сучасних світових тенденцій та з нагоди Дня селища було нагороджено Чорнобаївську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1 (директор - Мовчан Лариса Василівна);

Фото без опису

за введені інновації, створення нових робочих місць, забезпечення високого рівня якості обслуговування споживачів в торгівельному закладі та з нагоди Дня селища  - Чіпу Ірину Олександрівну - ПП «Вімакс»;

Фото без опису

за сумлінну працю, високий професіоналізм у наданні медичної допомоги жителям Чорнобаївської територіальної громади та з нагоди Дня селища - Чорнобаївську амбулаторію первинної медико-санітарної допомоги (завідувач - Павлич Галина Олександрівна);

Фото без опису

за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, творчі успіхи, вагомий внесок у розвиток культури і мистецтва Чорнобаївського району та з нагоди 70-річчя з дня народження – Камінського Бориса Володимировича – художнього керівника, керівника народного аматорського хорового колективу Чорнобаївського районного будинку культури.

Фото без опису

Фото без опису

  Під час заходу гості свята мали змогу насолодитися виступами  учасників художньої самодіяльності, взяти участь у лотереї, скуштувати солодких виробів від майстринь селища та взяти участь у гастрономічній битві кутків.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь