A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На Черкащині пройде серія безкоштовних семінарів для бізнесу «Як проходити перевірки без штрафів?»

Дата: 19.09.2019 08:30
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

Департамент регіонального розвитку облдержадміністрації в партнерстві з Черкаською міською профспілковою організацією «Солідарність» та контролюючими органами, у межах виконання Програми реалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2018 – 2020 роки, уже втретє організовує проведення серії кущових семінарів для представників бізнесу області на тему: «Як проходити перевірки без штрафів?».

Адже одне з головних завдань влади та контролюючих органів – не карати бізнес штрафами, вказуючи, що незнання закону не звільняє від відповідальності, а навпаки, упереджувати порушення, проводити інформаційну кампанію та розповідати підприємцям про правила гри, роз’яснюючи їх.

Зважаючи на попит серед підприємців, цього разу заплановано проведення 8 кущових семінарів, які протягом вересня-листопада пройдуть у Монастирищі, Христинівці, Ватутіному, Корсунь-Шевченківському, Чигирині, Кам’янці, Чорнобаї, Шполі.

Підприємцям розкажуть про новації податкового законодавства, проведення розрахункових та касових операцій, здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю, працевлаштування осіб з інвалідністю, актуальні питання з охорони праці,  відповідальність за невиконання вимог законодавства.

Детальна інформацію про семінари у районах, місце та час проведення буде публікуватися на Facebook сторінках Департаменту регіонального розвитку та Платформи підтримки бізнесу. Посилання на сторінки тут: https://u.to/2YZXFg

Інформація про семінар в м. Монастирище вже доступна тут: https://u.to/hopXFg

За інформацією Департаменту регіонального розвитку ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь