A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На тимчасовій комісії ОДА заслухали ще кілька керівників підприємств-боржників із виплати заборгованої зарплатні

Дата: 19.09.2019 08:19
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

Із початку цього року заборгованої заробітної плати в області стало менше на 21,5 млн грн (на 36,7 %) і на початок серпня вона становила 37 млн грн. Про це повідомив під час проведеного в ОДА чергового засідання комісії з питань погашення заборгованої зарплатні та інших соціальних виплат директор Департаменту соціального захисту населення обласної адміністрації Руслан Чикало. Він зауважив, що, за інформацією Управління Держпраці в області, у ході перевірок інспектори праці виявили заборгованість на підприємствах, які не звітують в органи статистики.

– Враховуючи, що стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати перебуває на особливому контролі як відповідальних органів, так й органів виконавчої влади, Управління Держпраці запропонували заслухати керівників саме таких підприємств, – зауважив Руслан Олександрович.

Фото без опису

Так, заслухали керівників та арбітражних керуючих ДП «Зета» ПрАТ «Черкаський приладобудівний завод», АТ «Черкаський приладобудівний завод», ПрАТ «Черкасирибгосп», КП «Придніпровська СУБ.

Зауважимо також, заступник директора Департаменту соціального захисту ОДА Олег Шимчук поінформував присутніх про результати  виконання доручень, сформованих за результатами попереднього засідання. Йшлося, зокрема, про стан погашення заборгованості зі сплати платежів по пільговим пенсіям підприємством ПАТ «Азот», про перевірку діяльності представництва АТ «Конструкторське бюро навігаційних систем», також про стан сплати податків і зборів до бюджетів, зокрема, місцевого, за період 2017-2019 роки та ін.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь