A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

З ДНЕМ ЗНАНЬ

Дата: 01.09.2019 09:53
Кількість переглядів: 499

 

Фото без опису

Дорогі юні друзі !

Шановні педагоги, батьки !

   У житті кожного з нас є миттєвості, на які ми чекаємо з особливим хвилюванням. Одна з них – початок нового навчального року. Здавалося б, це звичайна  щорічна подія. Але,  в сучасних умовах вона набуває нових рис. З кожним роком ми все більше усвідомлюємо, що сьогодні  зі стін шкіл мають виходити не тільки підготовлені до навчання у ВУЗах діти, а й, у першу чергу, розвинені, інтелектуальні  особистості.

    Тому бажаю вам, дорогі учні, любити свою школу, довіряти своїм вчителям, бо саме вони виведуть вас на широку дорогу науки та супроводжуватимуть вас по країні знань. Ви – опора та надія України. Тож спрямовуйте свій запал та енергію в русло здобуття якісної освіти, адже саме сьогодні закладається фундамент вашого майбутнього. Зичу Вам  оптимізму, бадьорості та здійснення всіх ваших мрій і сподівань.

Найщиріші слова подяки - вчителям, які діляться своїми знаннями та мудрістю  плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається із вихованцями на все життя.

         Шановні батьки, як звучить  одвічна і мудра істина: дитина навчається того, що бачить у своїй сім’ї,  батьки  – приклад їй у всьому. Тож будьте завжди носіями  високої моралі  та вихованості для своїх дітей.

Нехай цьогорічний День знань буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, у кожну родину, надію на щасливий прийдешній день, любов рідних, друзів та людей, що вас оточують!

Зі святом! З Днем знань!

Із повагою

 перший заступник голови райдержадміністрації  Валентина Стилик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь