A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В Чорнобаївській РДА відбулося засідання комісії з питань перегляду та приведення у відповідність до чинного законодавства нормативно-правових актів

Дата: 17.09.2019 12:58
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

   17 вересня під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Оксани Брагінець відбулося засідання комісії з питань перегляду та приведення у відповідність до чинного законодавства нормативно-правових актів районної державної адміністрації.

   У ньому взяли участь провідний спеціаліст відділу державної реєстрації нормативно-правових актів Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Ірина Гардубей, члени комісії з питань перегляду та приведення у відповідність до чинного законодавства нормативно-правових актів районної державної адміністрації, керівники структурних підрозділів РДА.

       Як зазначила Любов Лисенко, юридичним відділом апарату райдержадміністрації було переглянуто розпорядження райдержадміністрації за ІІ квартал 2019 року. Всього переглянуто 45 розпоряджень. В результаті перегляду встановлено 4 розпорядження, термін дії яких вичерпано, 1 розпорядження, до якого внесено зміни, 1 розпорядження, яке втратило чинність.

Фото без опису

          Про перегляд розпоряджень райдержадміністрації та приведення їх у відповідність до Конституції України та чинного законодавства також доповіли керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

      Присутня на засіданні, Ірина Гардубей подякувала за співпрацю та наголосила керівникам структурних підрозділів забезпечити своєчасне та належно оформлене направлення переліків прийнятих актів до Головного територіального управління юстиції у Черкаській області щомісячно до 5 числа.  

     За результатами проведення комісії було прийнято ряд рішень. Зокрема, юридичному відділу апарату райдержадміністрації провести перегляд нормативно-правових актів за ІІІ квартал 2019 року та привести їх у відповідність до Конституції України та чинного законодавства, а структурним підрозділам і надалі проводити роботу по перегляду розпоряджень з метою приведення їх у відповідність до Конституції України та чинного законодавства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь