A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника

Дата: 17.09.2019 10:59
Кількість переглядів: 1326

Фото без опису

17 вересня на території Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника України.

Привітати рятувальників прибули перший заступник голови Чорнобаївської РДА Валентина Стилик, селищний голова Чорнобаю Алла Мірошниченко, депутати обласної ради Микола Пошиваник та Сергій Лихошерст, депутат районної ради Костянтин Тітаренко, отець Любомир. 

Фото без опису

Фото без опису

  • День працівників служби цивільного захисту – це свято сильних і відважних людей, професіоналів, готових завжди прийти на допомогу тим, хто чекає захисту. Уже 23 роки цього дня наше суспільство вшановує героїчну працю рятувальників, їх мужність, силу і витримку, визнаючи Вашу професію суспільно-важливою та необхідною. Тепер гасіння пожеж – це не єдиний напрямок роботи служби цивільного захисту, підрозділи ДСНС виїжджають на ліквідацію стихійних лих та аварій, адже такої техніки та обладнання в нашій місцевості не має ні одна служба. Так, особовий склад підрозділу надає допомогу постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод, надають допомогу при відкачуванні води з підтоплених повінню приміщень та будівель, підвозі води, скидання снігу з дахів будівель та наданні допомоги пожежним обладнанням (драбинами, рукавами, мотузками). Той факт, що в умовах економічної та фінансової нестабільності в державі пожежники-рятувальники продовжують рятувати наше майно та людські життя, що є найціннішим у цілому світі, свідчить про глибоке розуміння професійного обов’язку, високу відповідальність за доручену їм справу, – зазначила у вітальному слові Валентина Стилик.

Як розповіла Валентина Борисівна, районна державна адміністрація та районна рада надає постійну підтримку районному сектору УДСНСУ в Черкаській області. У районі прийнята «Програма забезпечення техногенної та пожежної безпеки на території Чорнобаївського району, вжиття заходів щодо ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та подій», відповідно до якої із 2015 року щороку виділялися кошти. Загалом за три роки на допомогу районному сектору було виділено майже 800 тис. грн, зокрема, на створення запасу бензину, для експлуатації автотранспорту, на придбання захисних головних уборів, панорамних масок для апаратів на стисненому повітрі, рукавів для подачі вогнегасної речовини від автомобіля, двигуна для човна, безпілотного літального апарата, акумуляторного ліхтаря. А цього року із районного бюджету виділено 800 тис. грн на капітальний ремонт даху приміщення ДПРП-6.

  • Бажаю всім Вам міцного здоров’я, щоб з усією відповідальністю виконувати роботу, якій Ви присвятили своє життя. А ще бажаю, аби Вас завжди оберігав образ Пресвятої Богородиці Неопалимої купини, яка є покровителем пожежників і рятувальників та надає допомогу усім, хто потрапив у біду. Ну і, як говорять, нехай пожежні рукава будуть сухими, - побажала Валентина Стилик.

Фото без опису

Фото без опису

Із нагоди Дня рятівника, за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків Валентина Стилик нагородила грамотами районної державної адміністрації

ПАЦЕРУКА Олександра Ігоровича – прапорщика служби цивільного захисту, пожежника-рятувальника 6 державного пожежно-рятувального поста Управління ДСНС України у Черкаській  області

ЛОЙЧЕНКА Олександра Олександровича – прапорщика служби цивільного захисту, командира відділення 6 державного пожежно-рятувального поста Управління ДСНС України у Черкаській  області

МАРКОВА Олексія Федоровича – старшого лейтенанта служби цивільного захисту, начальника караулу 6 державного пожежно-рятувального поста Управління ДСНС України у Черкаській  області.

До привітань долучилася селищний голова Чорнобаю Алла Мірошниченко, яка вручила рятівникам грамоти селищної ради. А начальник Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області Олександр Полубєхін вручив грамоти від Головного Управління ДСНС України у Черкаській області.

Фото без опису

Фото без опису

Привітали рятівників з професійним святом та вручили їм подарунки також депутати Черкаської обласної ради Микола Пошиваник і Сергій Лихошерст та депутат районної ради Костянтин Тітаренко.  

Після завершення урочистостей Олександр Полубєхін ознайомив усіх присутніх із матеріально-технічною базою районного сектору, зокрема зі спеціалізованим автомобілем, який їм було нещодавно передано.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь