A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

17 вересня – День рятівника

Дата: 17.09.2019 09:59
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

У  день, коли православна церква вшановує ікону Божої Матері «Неопалима Купина», яка є заступницею пожежних, рятівників та всіх, хто потрапив у небезпеку відзначають своє професійне свято  рятівники Чорнобаївщини.

Я щиро вітаю зі святом цих сильних і відважних людей, які щодня стоять на захисті населення та територій нашого району від пожеж, наслідків стихійних лих, виробничих аварій та катастроф.

Ви завжди готові прийти на допомогу не лише за професійним обов'язком, але й за покликом свого серця. Успішно ліквідовані пожежі і врятовані із вогню люди - це, мабуть, найкраще підтвердження Вашої професійності.

 

Приклади Вашої відваги та рішучості, проявлені під час виконання службових обов’язків, свідчать про те, що в строю ДСНС об’єднані сильні духом, загартовані часом і випробуваннями сміливі та мужні люди.

У день професійного свята  бажаю  всім гордо  носити почесне звання працівника служби цивільного захисту, міцного здоров'я Вам, життєвої енергії, незборимої волі, стійкості духу, витримки, мужності у справі служіння державі та українському  народу!

Нехай здійсняться  всі Ваші життєві плани, надії і мрії.

                                          Із повагою  перший заступник голови                                                        Чорнобаїської райдержадміністрації  Валентина Стилик

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь