A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Кредитний рейтинг (IDR) України підвищено з B- до B

Дата: 09.09.2019 12:55
Кількість переглядів: 384

Топове міжнародне кредитне рейтингове агентство Fitch Rating підвищило довгостроковий та короткостроковий кредитний рейтинг (IDR) України в іноземній та національній валютах  з B- до B та покращило прогноз зі стабільного на позитивний.

Кредитне агентство Fitch зазначає, що Україна продемонструвала можливість вчасно отримати доступ до зовнішнього фінансування державного бюджету, покращивши макроекономічну стабільність та зменшивши державний борг, в той час як скорочення виборчого періоду зменшило політичну невизначеність. Єдність нової молодої команди Президента, Верховної Ради та Уряду, спільна позиція та політична воля впроваджувати складні та необхідні реформи – одна з причин покращення позицій України в рейтингу.

Агентство прогнозує подальші позитивні зрушення в кредитоспроможності держави, зважаючи на очікування в продовженні макроекономічної політики та зобов’язання нового Уряду проводити структурні реформи та взаємодіяти з міжнародними фінансовими організаціями.

Олексій Гончарук також додав, що пріоритетами роботи нового Уряду наразі є посилення співпраці з МВФ та іншими міжнародними партнерами, валютна лібералізація та посилена боротьба з рейдерством та контрабандою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь