A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На часі підготовка до нового опалювального сезону та осінній призов громадян на строкову військову службу

Дата: 03.09.2019 18:52
Кількість переглядів: 469

Фото без опису

Сьогодні на щотижневій   нараді  у першого заступника голови  РДА Валентини Стилик, було детально розглянуто питання про хід підготовки до нового опалювального сезону 2019/2020 років закладів соціальної сфери та житлово-комунального господарства Чорнобаївського району.

 

В рамках підготовки до нового опалювального сезону в закладах освіти виконано заміну дверей на металопластикові у Ревбинському НВК, Малобурімському ЗДО,  Великобурімському ЗДО, виконано капітальний ремонт із заміною вікон Кліщинського НВК, замінено вікна у Веселохутірському НВК та Лукашівському НВК.

 

Здійснюється перевірка теплового господарства закладів освіти району,  з метою отримання відповідних актів готовності до роботи, а також проводиться узгодження договору зі спеціалізованою організацією, яка має відповідні ліцензії щодо повірки твердопаливних котлів в навчальних закладах району. 

 

В серпні місяці закінчено монтаж та встановлено 2 лічильники з модемним зв’язком в газовій котельні Богодухівського НВК, проводиться  комплекс організаційно – практичних заходів по закінченню монтажу лічильників і модемів газових топочних: Великоканівецького НВК, Малоканівецької ЗОШ І-ІІ ступенів, Степівського НВК – дошкільний підрозділ, Новоукраїнського НВК, Малобурімської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Новожиттівського НВК, Веселохутірського НВК, Ревбинського НВК, розпочаті підготовчі роботи щодо  реконструкції котельні дошкільного підрозділу Кліщинського НВК.

 

В ході підготовки до опалювального сезону в закладах медицини району проведено капітальний ремонт даху,  утеплення зовнішніх стін у Великобурімській СЛА та вирішується питання про заміну газового котла; капітально відремонтовані приміщення з повною заміною вікон в Лукашівській ЛА та в Чорнобаївській ЛА, на ФАПі в  Новоукраїнці закуплена автоматика до газового котла та вирішується питання про її встановлення.

 

В КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської районної ради» проведено гідравлічні випробування внутрішніх систем теплопостачання та ремонтні роботи системи водовідведення.

 

Заклади культури теж готуються до осінньо-зимового періоду, для цього:

  • в Чорнобаївській районній бібліотеці,проведено заміну внутрішньої системи опалення;
  • в Красенівському СБК встановлено електричну систему обігріву;
  • в Савківському СК встановлено теплогенератор;
  • в ТимченківськомуСБК протягом місяця заплановано встановити електричну систему обігріву.

 

У ТОВ «Чорнобай тепло» наразі виконано монтаж пелетних котлів та їх обв’язка на котельні по вул. Центральна 221а. Залишилося провести встановлення насосів. На котельні по вул. Гагаріна 52а встановлено шнекову подачу пелетів в котел, та проведено чистку і налагоджувальні роботи твердопаливного котла, задля зменшення зольності викидів.

 

Щодо централізованого опалення жителів смт Чорнобай (в т.ч. квартир буд. №115), то селищною радою у 2019 році 7 сім’ям надано 33 тис грн соціальної допомоги на встановлення індивідуального опалення. Також внесено зміни до програми якими передбачено надання допомоги в розмірі 10 тис грн на заміну загально будинкових електро- або газових мереж.

 

Також під час  наради було обговорено із керівниками  закладів соціальної сфери питання постачання вугілля.

 

Валентина Стилик нагадала керівникам бюджетних установ про персональну відповідальність за підготовку об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період та рекомендувала Чорнобаївській селищній раді звернутися до ТОВ "Чорнобай тепло" з листом щодо перегляду тарифу в сторону зменшення.

 

Крім того, на порядку денному  стояло питання про стан підготовки та хід проведення чергового  призову громадян на строкову військову службу в жовтні-грудні 2019 року та було проведено аналіз результатів попереднього призову навесні 2019 року по кожному населеному пункту. Чорнобаївським районним військовим комісаріатом до Збройних Сил України та інших військових формувань у квітні-червні 2019  року відправлено 25 призовників, що складає 83 % від планового завдання

 

Також, в процесі проведення наради було визначено заходи подальшої співпраці із селищною та сільськими радами щодо додаткових заходів проведення агітаційної роботи серед населення, з метою популяризації строкової військової служби.

 

Далі, в порядку контролю було розглянуто стан розвитку рибного господарства та відтворення водних біоресурсів водойм на території району.

 

Водний фонд Чорнобаївського району згідно статистичних даних включає в себе частину акваторії Кременчуцького водосховища 34,5 тис.га, а також ставки внутрішніх водойм площею 886 га.

          

На території району  в рибній галузі працюють ПСРП «Рибартіль», ПП «Казидуб», ТОВ «Рибколгосп», ПСРП «Зайцев», ПП Рець, ТОВ «Жовнинське», Риббригада СТОВ «Дніпро», ДП «Іркліївський розплідник рослиноїдних риб».

 

Відповідно,  за даними підприємствами в 2019 році проведено зариблення Кременчуцького водосховища на загальну суму 95 тис.грн (ПСРП «Рибартіль» - 8 тис. грн, ПП «Казидуб» - 8 тис. грн, ТОВ «Рибколгосп» - 32тис. грн,  ПСРП «Зайцев» - 8 тис.грн,  ПП«Рець» - 9 тис.грн,  ТОВ «Жовнинське» - 14 тис.грн, СТОВ «Дніпро» - 16 тис.грн.) 

        

Крім того, на внутрішніх водоймах здійснюють діяльність з вирощування риби ФГ «Ілона», ФГ»Піонер», ФОП Запасний А.Ф.,   ФОП Німченко Л.Ф., СТОВ «Канівці», СТОВ «Агроко», ПСП «Веселий Хутір», СТОВ «Червонохижинці», ПП «Клер-7», СТОВ «Придніпровське» та ПП «Прогрес-11».      

        

Крім Кременчуцького водосховища,  увага приділялась і  відновленню рибних запасів річки Ірклій та Буромка.  За 5 років на зариблення водойми в межах Чорнобаївської селищної ради витрачено 187 тис. грн коштів юридичних та фізичних осіб. 

 

В селах Ревбинці, Лихоліти, Великі Канівці запущено малька на загальну  суму  83.5 тис. грн.

 

У 2019 році проведено зариблення в  Савківці на 25 тис. грн, Великій Бурімці 40 тис. грн та Першотравневому 8 тис.грн.

 

В даний час проводиться робота по інвентаризації водних об’єктів, зокрема виявлення придатних для використання , водойм, які можливо використати після їх реконструкції та непридатних для використання.

 

За результатами наради, було надано доручення щодо підвищення результативності роботи структурних підрозділів РДА та розглянуто низку організаційних питань.

 

За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та звернень громадян апарату РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь