A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На Чорнобаївщині привітали учнів та вчителів з початком нового навчального року

Дата: 02.09.2019 17:36
Кількість переглядів: 676

Фото без опису

Сьогодні  в  навчальних закладах Чорнобаївщини пролунав Перший дзвоник  і  3200 учнів сіли за парти для продовження навчання.  Цей день  є одним  з найбільш зворушливих та хвилюючих для першокласників, адже вони вперше переступили  шкільний поріг, та для старшокласників, бо цього року їм вирішувати свою майбутню долю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису 

Урочисто  День знань  відзначили і у Вереміївському НВК - цього року  тут подвійне свято – відкриття оновленої, після капітального ремонту будівлі старої школи, де тепер  розміститься дошкільний структурний підрозділ.

 

За два роки  ремонтних робіт зроблено чимало: змонтовано новий сучасний дах, оновлені стінні конструкції та стеля, переплановано та замінено всі вікна та двері, замінено внутрішні мережі опалення, каналізації, обладнані санвузли, ігрові кімнати та спальні для дітей, блок для забезпечення харчуванням дошкільнят, здійснено благоустрій території, можна сказати, приміщення отримало друге життя.

 

Школярі, вчителі, батьки, представники влади та духовенства зібрались біля стін навчального закладу, щоб разом розпочати новий навчальний рік.

З привітаннями та настановами до школярів звернулася перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик.

Фото без опису

  - Саме питанню освіти протягом останніх років в районі приділяється  значна увага, проводиться робота по реконструкції, модернізації  навчальних та дошкільних закладів. Ми все більше усвідомлюємо, що сьогодні  зі стін шкіл мають виходити не тільки підготовлені до навчання у ВУЗах діти, а й, у першу чергу, розвинені, інтелектуальні  особистості. Вже в цьому році 315 першокласників Чорнобаївщини  розпочнуть навчання в умовах Нової української школи. Для реалізації Концепції «Нова українська школа» державним бюджетом виділено 1 215 900 грн та 135,1тис.грн  місцевим. Для цього виконано облаштування зон освітніх осередків у класних кімнатах майбутніх першокласників, закуплено меблі, навчальну літературу, сучасну техніку тощо.   Ось і сьогодні ми відкриваємо оновлене, красиве приміщення для самих маленьких жителів Вереміїівки, - зазначила Валентина Стилик. -  Вітаю всіх вас з довгоочікуваною, приємною подією. Нехай цьогорічне свято принесе тепло і добрий настрій у кожну вашу родину, надію на щасливий прийдешній день, любов рідних, друзів та людей, що вас оточують.

Фото без опису

Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких жителів Вереміївки, а на завершення урочистостей настала хвилююча  мить -   перший заступник голови РДА Валентина Стилик,  директор Вереміївського НВК Ольга Калашник разом із маленькими вихованками закладу перерізали червону стрічку та    покликали всіх гостей на оглядини.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та

звернень громадян апарату РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь