A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На Міжвідомчій комісії обговорили водогосподарську ситуацію на річці Рось

Дата: 30.08.2019 15:27
Кількість переглядів: 331

Позачергове засідання Міжвідомчої комісії з узгодження режимів роботи водосховищ комплексного призначення та водогосподарських систем річки Рось суббасейну середнього Дніпра обєднало екологів 28 серпня у Білій Церкві. Говорили про результати аналізу водогосподарської обстановки у басейні річки Рось. Участь в обговоренні взяли й фахівці обласного управління екології та природних ресурсів.

Проведення засідання ініціювало Державне агентство водних ресурсів України у зв’язку з маловодним періодом. Результати дослідження водогосподарської обстановки в басейні річки Рось представили фахівці регіонального офісу водних ресурсів річки Рось.

У ході засідання також обговорили забезпечення роботи гідровузлів водосховищ, на яких розміщені ГЕС, в режимі постійного пропуску води не менше за екологічні витрати та необхідність проведення реконструкції гідротехнічних споруд ГЕС. Крім того, фахівці зійшлися на тому, що є необхідність введення тимчасових обмежень водоспоживання на період маловоддя. Втім, за інформацією юридичної служби регіонального офісу водних ресурсів річки Рось, нині ця процедура не визначена на законодавчому рівні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь