A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

«Ви – майбутнє»: у ЧДТУ привітали з початком навчання своїх першокурсників

Дата: 30.08.2019 15:35
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

Близько 400 першокурсників обрали цього року своєю альма-матер Черкаський державний технологічний університет. Сьогодні вони урочисто відзначили свій перший День знань уже в ролі студентів. Привітав молодь з їхнім вибором та освітнім стартом перший заступник голови ОДА Тарас Висоцький.

Вісім факультетів, сім навчальних корпусів, знаний викладацький склад, велика студентська родина – ЧДТУ продовжує свою історію знаного на теренах Черкащини та України університету, де можна отримати якісну вищу освіту. Навчальний заклад постійно оновлює методи навчання та матеріально-технічну базу. Тож не дивно, що абітурієнти обирають саме місцевий ЗВУ, аби здобути тут вищу освіту, зауважив перший заступник очільника області Тарас Висоцький.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

– Студенти – це ті мотивовані молоді люди, які вирішили далі поглиблювати свої знання та будувати кар’єру, – зазначив посадовець, звертаючись до першокурсників. – Перш за все вдячний вам за те, що обрали черкаський заклад вищої освіти. Зичу, аби ви підхопили цю хвилю жаги до змін, яка є зараз у суспільстві. Зараз у суспільства, нас з вами, величезні очікування до позитивних перетворень. Ми побачили вчора, що вже робляться кроки, аби зміни опанували всі верстви. Для того, аби зникли ті негативні явища, які зупиняли наш розвиток у попередні роки. Тому, будь ласка, охоплені мрією, жагою до навчання, до змін, до побудови свого успішного майбутнього, розвитку своїх родин, рухайтесь вперед не оглядаючись. І ви обов’язково досягнете своїх цілей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Водночас Тарас Висоцький відзначив професійність викладацького складу університету. Користуючись нагодою, він вручив грамоту Верховної Ради України завідувачу кафедри економічної кібернетики та маркетингу ЧДТУ, доктору економічних наук, професору Олені Коломийцевій за професійну та наукову діяльність.

У цей день першокурсники склали присягу та отримали інавгураційні сертифікати. Це – не останні такі документи в їхньому житті, переконаний ректор навчального закладу Олег Григор.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

– Сьогодні до нас приєдналася значна когорта молодих людей, які обрали наш навчальний заклад, – зауважив він. – Думаю, науково-педагогічний персонал докладе усі зусилля, аби ви не пожалкували про свій вибір. Адже в сучасному інформаційному суспільстві високо цінують нові знання й фахівців, що їх генерують. Серед наших випускників є мери міст, народні депутати, знані економісти. І, певен, що на цій площі уже стоять не менш відомі в майбутньому особистості, які змінять нашу країну на краще.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь