A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Серпнева конференція педагогічних працівників Чорнобаївщини

Дата: 30.08.2019 16:36
Кількість переглядів: 530

Фото без опису

     29 серпня традиційно, напередодні нового навчального року, педагогічні працівники зібралися на районну серпневу конференцію, яка проходила в Чорнобаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2.

Фото без опису

       Перед початком роботи освітяни вшанувати  пам'ять всіх  захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України хвилиною мовчання.

Фото без опису

        У пленарному засіданні конференції, взяли участь  перший заступник голови Чорнобаївської районної державної адміністрації Валентина Стилик, керівник секретаріату Чорнобаївської районної ради Лариса Дражнікова,  голова районної ради працівників Профспілки освіти і науки України Раїса Панаско.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

        Валентина Борисівна привітала присутніх з початком нового навчального року, окреслила проблеми та перспективи розвитку освіти  Чорнобаївського району та вручила педагогічним працівникам нагороди за  високий професіоналізм, вагомий  внесок у розвиток національної освіти, впровадження сучасних методів навчання і виховання підростаючого покоління.

Фото без опису

   Про   підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти за 2018/2019 навчальний рік проінформувала начальник відділу освіти Раїса Піддубна,  проаналізувавши стан освітньої галузі та поставивши завдання на 2019/2020 навчальний рік.

    Основним завданням та пріоритетними напрямками роботи було визначено формування нового освітнього простору Нової української школи, покращення якості освітніх послуг, впровадження державних стандартів початкової та базової освіти, стовідсоткове охоплення дітей 5-річного віку дошкільною освітою, формування оптимальної мережі закладів освіти, охорона праці, збереження здоров’я та  соціальних захист усіх учасників освітнього процесу.

Фото без опису

Фото без опису

    В ході обговорення доповіді виступили: Гребенюк Наталія Болеславівна, вчитель початкових класів Чорнобаївської ЗОШ №2, з питання: «Нова українська школа: перші кроки та перспективи розвитку»; Шадура Людмила Миколаївна, директор Новожиттівського НВК інформувала присутніх про формування інноваційного освітнього середовища на основі педагогіки партнерства в умовах реалізації компетентнісного підходу та принципу дитиноцентризму на шляху створення «Нової української школи»; Домаш Любов Дмитрівна, директор Веселохутірського НВК говорила про організацію інклюзивного навчання в контексті соціалізуючого  освітнього простору; Стеблян Таміла Павлівна, заступник директора Великобурімської ЗОШ з виховної роботи вела розмову про національно-патріотичне виховання в закладах освіти;  Панаско Раїса Іванівна, голова районної ради Профспілки - про соціальний захист педагогічних працівників

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

        У фойє  школи   проходила виставка-презентація «Створення сучасного інформаційно-освітнього середовища закладу  освіти» в якій взяли участь усі  заклади освіти.  Заклади освіти представили матеріали з досвіду оформлення осередків НУШ, інклюзивного простору, національно-патріотичного виховання, інноваційної та творчої діяльності педагогічних працівників.

          Сучасними, інноваційними були презентації Чорнобаївської гімназії з використання хмарних технологій та  Чорнобаївської ЗОШ №1 з робототехніки.

Фото без опису

          З 11 години працювали секційні засідання з теми: «Формування сучасних професійних компетентностей педагогів як важливий чинник реалізації освітніх завдань щодо забезпечення якісного навчання».

         Педагоги визначили пріоритетні напрямки роботи у 2019-2020 навчальному році.  В українських школах уже з 1 вересня заплановано чимало новацій.   Модернізація освіти залежить від творчих зусиль педагогічних колективів і відповідальності керівників навчальних закладів.

 

За інформацією відділу освіти райдержадміністрації

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь