A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Заступник Міністра молоді та спорту України Микола Даневич проінспектував хід ремонту басейну РФОК

Дата: 30.08.2019 15:35
Кількість переглядів: 773

Фото без опису

30 серпня Чорнобаївщину з робочим візитом відвідали заступник Міністра молоді та спорту України Микола Даневич і начальник відділу інвестицій та розвитку спортивної інфраструктури Міністерства Анна Сдобнова. Вони проінспектували хід робіт із реконструкції плавального басейну.

Проект «Реконструкції частини будівлі Чорнобаївського  районного спортивного комплексу (приміщення басейну з улаштуванням альтернативних джерел електроенергії) по вул. Спортивна, 5, смт Чорнобай, Черкаської обл.» увійшов до переліку об’єктів, фінансування яких здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення нових, будівельно-ремонтні роботи існуючих палаців спорту та завершення розпочатих у попередньому періоді робіт з будівництва/реконструкції палаців спорту в 2019 році (відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 475). На реконструкцію спортивного басейну у складі спортивного комплексу  кошторисною вартістю об’єкта  – 15 млн грн., субвенцією передбачено 10 млн грн.,  з районного бюджету буде використано ще 10 відсотків виділеної суми на умовах співфінансування. Роботи на об’єкті розпочаті у липні 2019 року. Завершити роботи по реконструкції басейну планується до кінця 2019 року.

Фото без опису

  Перший заступник голови Чорнобаївської РДА Валентина Стилик, керівник секретаріату Чорнобаївської районної ради Лариса Дражнікова, директор РФОК Олександр Клименко, керівник ДЮСШ Анатолій Снітко, представники підрядної організації, яка виконує роботи, та олімпійський чемпіон з греблі на каное Андрій Хіміч ознайомили представників Міністерства з роботою спортивного комплексу. Як розповіла Валентина Стилик, із 2015 по 2018 роки за ініціативи голови РДА Сергія Джоболди та підтримки депутатів на ремонтні роботи та закупівлю обладнання для нього з бюджетів різних рівнів було використано понад 5 млн. грн. Так, вже здійснено капітальний ремонт даху, водопроводу, каналізації, санвузлів та системи опалення, замінено вікна, двері, підлогу у великій ігровій залі, капітально відремонтовано глядацьку і тренажерну зали та гардеробну, роздягальні та борцівську залу. Цього ж року за 1 млн 450 тис. грн проведено капітальний ремонт частини приміщень другого поверху з облаштуванням жіночої тренажерної зали, шахового клубу, зали для боксу, роздягалень та душових. 

Фото без опису

 

Фото без опису

  • Ми дуже задоволені тим, що взяли участь у конкурсному відборі і отримали змогу реконструювати плавальний басейн. Адже власними силами ми навряд чи змогли б його відремонтувати, адже на це потрібні дуже великі кошти.  Аналогічного плавального басейну немає в жодному районі Черкащини. Щороку в  басейні проводяться районні змагання з плавання, співзасновником яких є олімпійський чемпіон Хіміч Андрій Іванович. За сезон роботи плавальний басейн відвідує не менше 9,5 тис. осіб, з них 3,5 тис. - діти. Приїздять також  із сусідніх районів та областей. Тож звершення ремонтних робіт чекають не тільки жителі Чорнобаївщини, а й сусідніх регіонів, - зазначила Валентина Борисівна.  Фото без описуФото без опису

Наразі в приміщенні басейну проводиться демонтаж та підготовка до будівельних робіт. Як розповів Олександр Клименко, будівельники працюють з ранку і до пізньої ночі. Загалом, відповідно до проекту реконструкції, буде посилено цегляну кладку, відремонтовано й утеплено покрівлю басейну та утеплено фасад. Повністю реконструюють і сам басейн: замінять чашу, трубопроводи, змонтують нове фільтрувальне, знезаражуюче та нагрівальне обладнання, систему опалення в залі басейну (у тому числі теплу підлогу), переоснастять систему вентиляції. Також по-сучасному оздоблять стіни, стелю, підлогу. Підрядник пообіцяв завершити всі роботи вже  до нового року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Микола Даневич залишився задоволеним темпами робіт і висловив сподівання, що вони будуть завершені у визначені терміни. А також подякував усім, хто приділяє увагу розвитку спорту в районі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь