A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбувся виїзний прийом громадян в селі Кліщинці

Дата: 29.08.2019 16:56
Кількість переглядів: 689

  Фото без опису

   27 серпня  першим заступником голови  РДА Валентиною Стилик в селі Кліщинці проведено виїзний прийом громадян за участі сільського голови Миколи Грановського, начальника фінансового  управління РДА Олександра Таранушенка, генерального директора ТОВ «Кліщинці» Вячеслава Джулая, директора ФГ «Берегиня»  Михайла Кучеренка, директора ПП «Жаріково»  Катерини Жарікової,  директора ТОВ «Кліщинський консервний завод»  Андрія Трушка, директора Кліщинського НВК Валентини Волошин та заступника закладу Кліщинського НВК Інни Новікової.

  В ході спілкування Валентина Волошин повідомила, що батьками дітей, які навчаються в  НВК та відвідують місцевий дошкільний заклад   висловлені побажання щодо пришвидшення реконструкції котельні та проведенні нової теплотраси до дитячого садочка, щоб вчасно почати опалювальний сезон в цих закладах.

  •  В зв’язку з високою ціною на енергоресурси  та відміною нічних тарифів для закладів бюджетної сфери, на перше місце виступає пріоритетність заходів щодо впровадження енергозберігаючих технологій  та пошуку альтернативних  джерел енергії, - зазначила Валентина Стилик, - тому в районі проводяться  всі можливі заходи  при вирішенні питань утримання та ремонту будівель і приміщень освітнього фонду з економією коштів на енергоносії. Так як школа  у вашому  селі опалюється електроенергією, то сьогодні постало питання побудови теплотраси та реконструкції котельні на твердому паливі. В районі є освітні заклади на альтернативному опаленні з суттєвою економією коштів, для прикладу, в селі Крутьки нова теплотраса з’єднала школу й садочок.

   Відповідно до  програми соціально – економічного розвитку району на 2019 рік, в ході підготовки закладів освіти району до нового 2019 – 2020 навчального року проведений капітальний ремонт даху основного приміщення школи Кліщинського НВК, на який використано 1 250 000 грн  (кошти районного бюджету – 750 000 грн, сільська    субвенція – 500 000 грн) та проведено капітальний ремонт із заміною вікон.

    Наразі проводиться реконструкція котельні закладу дошкільної освіти Кліщинського НВК та  підписано договір на суму 1  177  464 грн.

 

Фото без опису

 

    В ході проведення виїзного прийому   було проаналізовано питання щодо проведення теплотраси.  Частина із них   обговорена    в ході прийому та буде донесена до жителів Кліщинської громади.

Фото без опису

   Питання, які потребують додаткового вивчення, першим заступником голови РДА доручено відповідним службам району взяти на контроль.

Фото без опису

   Цього ж дня Валентина Стилик побувала у дошкільному структурному підрозділі Вереміївського НВК, де наразі закінчується капітальний ремонт приміщення та впорядкування прилеглої території.                                                                             

   Виїзні прийоми громадян, які проводить керівництво районної державної адміністрації дають змогу таким чином почути думку кожного та краще ознайомитись з наболілими проблеми сільської громади.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

 інформаційної діяльності та звернень громадян апарату РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь