A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Робота на онлайн-розширення: через Портал адмінпослуг черкащани можуть отримати найпопулярніші послуги ДВС

Дата: 28.08.2019 16:10
Кількість переглядів: 667

В області працюють над розширенням можливостей Порталу адміністративних послуг Черкаської області. Віднині тут можна отримати три найпопулярніші послуги Соснівського, Придніпровського та Центрального відділів Державної виконавчої служби.

Тепер користувачі Порталу можуть отримати  довідку про наявність заборгованості зі сплати аліментів (для виїзду дитини за кордон); записатися на прийом до уповноваженої особи органу державної виконавчої служби; подати заяву на отримання розрахунку заборгованості зі сплати аліментів. У будь-який зручний час Ви можете завантажити шаблон заяви на отримання послуги, заповнити її та надіслати на електронну адресу обраного органу ДВС м. Черкаси. Після опрацювання заявки на вказану вами електронну адресу надійде повідомлення  з запрошенням відвідати обраний відділ ДВС для отримання результату.

Це – результат тісної співпраці Департаменту регіонального розвитку ОДА з Управлінням державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Черкаській області. Основною метою такої співпраці є значна економія часу при звернені в органи ДВС. В разі позитивного рішення, Вам потрібно буде відвідати ДВС лише один раз щоб отримати результат.

Детально ознайомитися з інформацією про вказані послуги, завантажити форми заяв, дізнатися про перелік необхідних документів, місце та способи отримання, нормативно-правові акти, якими регулюється надання послуг, можна на Порталі адміністративних послуг Черкаської області в розділі «Соціальний захист» у послугах суб’єкта – «Державна виконавча служба».

За інформацією Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь