A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Дорожній сезон: дороги державного значення Н-16 та Р-04 ремонтують на Черкащині (ФОТО)

Дата: 22.08.2019 14:02
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

У межах робочої поїздки до Лисянщини перший заступник голови ОДА Тарас Висоцький проінспектував виконання ремонтних робіт на дорогах державного значення та поспілкувався з виконавцями. Йдеться про Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань та Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка. Тут на повну працюють дорожники.

Зауважимо, на автодорозі державного значення загального користування Н-16 уже за кілька днів планують завершити роботи. Нині тут триває поточний середній ремонт на ділянці км 96+000 – км 98+000 біля села Сигнаївка Шполянського району (залізничний переїзд). Її протяжність – 2 км, а вартість робіт сягає понад 35 млн грн.

Ремонтні роботи розпочали на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області та відповідно до постанови КМУ. На сьогодні вже провели роботи з ліквідації 900 кв. м пучин на проїжджій частині із заміною всього конструктиву дорожнього одягу. Для запобігання утворення пучин, на ділянках, де вони ліквідовані, встановили дренажні системи для водовідведення. Під час проведення ремонтних робіт на цій ділянці проектом передбачили: посилення основи дорожнього одягу, укріплення узбіч, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону та інше. По завершенню робіт з улаштування нового дорожнього покриття, зроблять нову дорожню розмітку з холодного пластику, встановлять дорожні знаки та бар’єрне огородження. Також проведуть ремонт підходів до залізничного переїзду в межах відведення автодороги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Дорожники розповіли першому заступнику про те, що технічний нагляд за проведенням робіт здійснюють спеціалісти відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області, а також ДП «Дорожній контроль якості».

Водночас на автодорозі Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка проводять роботи з експлуатаційного утримання, на автошляху проводять ямковий ремонт, мають відповідну схему виконання робіт, дотримуючись встановлених  вимог і норм.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь